Cine este Florin Pastramă. Ce afaceri are soțul lui Brigitte Sfăt

 Dumitrache Laura
.

Cine este Florin Pastramă. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut în 2019, în cadrul filmărilor emisiunii Ferma vedetelor, de la PRO TV. Cei doi erau concurenți, iar în cele din urmă s-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească. A urmat o nuntă fastuoasă, iar Brigitte declara la acea vreme că nu își dorește nimic altceva decât să în facă pe Florin tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Florin Pastramă. Brigitte Sfăt a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu fostul tenismen Ilie Năstase. Relația lor a întâmpinat multe tensiuni, iar în cele din urmă au divorțat. Până să-l întâlnească pe Florin Pastramă, Brigitte a mai fost căsătorită de trei ori cu Octavian Sfăt și Ovidiu Torj.

florin pastrama si brigitteflorin pastrama si brigitte

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au intrat în competiția de la PRO TV logodiți cu alte persoane și au ieșit împreună. Multă lume a rămas surprinsă de relația lor, dar iubirea dintre cei doi este puternică, iar în prezent formează un cuplu solid.

Citește și: Ce mesaj le-a transmis Brigitte Sfăt celor care au încercat s-o despartă de Florin Pastramă:„Au aruncat cu pietre în mine'

Citește și:Florin Pastramă are acces total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț:„Eu iau încasările'

Citește și:Florin Călinescu, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1:”E ca și cum ai merge la o nuntă”

Citește și:Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu:”Scandalul care a pus pe jar”

Cine este Florin Pastramă

Florin Pastramă a devenit cunoscut în umr aparticipării la emisiunea Ferma. Totodată, la creșterea notorietății acestuia a contribuit și căsătoria cu Brigitte Sfăt, dar și scandalurile din căsnicia celor doi. Florin a participat în 2019 la emisiunea Ferma unde chiar dacă nu a câștigat marele premiu, a reușit să-i cucerească inima lui Brigitte. Florin Pastramă este născut în 1978, în București. Până la Florin, numele Pastramă era cunoscut în showbiz-ul românesc grație Ralucăi, fosta soție a lui Pepe. Între cei doi există o legătură de sânge, fiind veri primari. Cât despre studiile sale, Florin Pastramă a declarat că are o licență în Drept.

„Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam', declara în urmă cu ceva timp Florin.

Cu ce se ocupă soțul lui Brigitte Sfăt

Florin Pastramă, soțul actual al lui Brigitte Sfăt se ocupă de imobiliare. Acesta a început să se implice în domeniul imobiliarelor după ce tatăl său a înființat o firmă.

După moartea acestuia, Florin a preluat responsabilitățile părintelui său.În 2019, datele financiare arătau că afacerile lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă. În ultimii ani, firma lui Pastramă, în ființată în 2016 a avut rezultate modeste. În prezent, Florin se ocupă împreună cu Brigitte de afacerile pe care fosta soție a lui Ilie Năstase le deține.

Florin Pastramă a avut o relație cu Raluca Podea

Înainte de a o cunoaște pe Brigitte, Florin Pastramă a avut o relație cu Raluca Podea. Acesta a cerut-o în căsătorie înainte de a ajunge la Ferma. Se pare că totuși Brigitte a reușit să îl cucerească și să o uite rapid pe fosta iubită. Ulterior, între cei doi a izbucnit un adevărat scandal, iar Florin și Raluca și-au aruncat vorbe grele.

„Eu nu am fost niciodată logodit cu ea. Nu i-am dat niciodată un inel. Să-mi arate mie inelul ăla pe care îl are de la mine. A fost prietena mea. Am fost de nenumărate ori despărțit de ea. Nu am mai vrut eu să fiu cu ea și atunci ea venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace', a adăugat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton