Cine este și ce studii are Iulia Verdeș. Joacă în ultimul sezon al serialului „Adela”

 Borcilă Andreea
.

Cine este și ce studii are Iulia Verdeș. Un nou personaj va apărea în ultimul sezon al serialului Adela, marca Antena 1. Iulia Verdeș va interpreta rolul Verei Olaru, care va da și mai mult suspans poveștii de pe micul ecran. Iată ce a declarat Iulia Vereș despre noul său proiect tv!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și ce studii are Iulia Verdeș. Are vârsta de 35 de ani și a reușit să-și urmeze un mare vis, acela de a deveni actriță. În anul 2008, și-a făcut debutul în filmul Elevator, în regia lui George Dorobanțu, lungmetrajul care i-a adus și nominalizarea la categoria de Cea mai bună actriță la BestFilmFest 2009, fără să fi avut studii de specialitate în domeniu.

iulia-verdes-7iulia-verdes-7

Cine este și ce studii are Iulia Verdeș. Ea va interpreta un nou personaj în serialul fenomen Adela, marca Antena 1.

Citește și: Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu:”Scandalul care a pus pe jar”

Citește și: Florin Salam s-a externat din spital și apoi a mers direct la concert.Artistul a făcut show cu Alex Velea la petrecerea unui interlop

Citește și: Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită:”Ea nu știe că…”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a ajuns de urgență la spital.Actorul este internat la ATI

Cine este și ce studii are Iulia Verdeș

După succesul pe care l-a avut cu primul său rol în actorie, fără să fi avut studii de specialitate, vedeta a vrut să aprofundeze domeniul, așa că s-a înscris și a absolvit secția de Actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie din București. În anul 2019, ea a jucat rolul Elenei Chrissoveloni în filmul istoric Regina Maria a României. De-a lugul carierei sale, Iulia Verdeș a câștigat numeroase premii pentru cea mai bună actriță, având performanțe și în teatru, nu doar în industria cinematografică.

Iulia Verdeș, despre noul său personaj din serialul Adela

Iulia Verdeş interpretează noul personaj al ultimului sezon Adela, marca Antena 1. Ea va juca rolul Verei Olaru, despre care spune că va aduce și mai mult suspans poveștii de pe micul ecran.

„Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului Adela. A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera, este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job… Poate chiar prea implicată', a declarat Iulia Verdeş, scrie Fanatik.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton