Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă: "Peste 700 de invitați"

 Laciu Andreea
.

Nuntă uriașă în showbiz! Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit, iar nunta a fost una fabuloasă. Conform spuselor artistului de muzică populară, au fost peste 700 de invitați. Mulți s-au mirat însă de modul în care a fost organizată cununia religioasă într-o zi cu cruce roșie, chiar pe august.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Petrecerea fabuloasă a avut loc în Maramureș. S-au respectat toate tradițiile locale, așa că mirii au avut mai multe perechi de nași în ziua cea mare. Ioan Pop, nepotul lui Gheorghe Turda, locuiește de mai mulți ani în Franța, dar s-a întors special pentru acest eveniment. El și soția lui și-au dorit să se cunune religios pe 14 august, însă duminică era post. Așa a ajuns nunta să fie organizată chiar de Adormirea Maicii Domnului.

gheorghe-turda-3gheorghe-turda-3

Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit

Ioan Pop a avut câteva sute de invitați în ziua nunții. Gheorghe Turda i-a fost alături nepotului său. Ioan este fiul Anuței, sora cântărețului de muzică populară. Printre nașii din ziua cea mare trebuia să fie și una dintre fetele lui Turda, dar se afla în vacanță și nu a reușit să își amâne planurile, riscând să piardă banii dați în avans.

'Evenimentul a strâns peste 700 de nuntași. Am avut musafiri din toată țara pentru nunta nepotului meu, băiatul lui Anuța, sora mea. Conform tradiției maramureșene, mirii au avut mai multe perechi de nași. La o nuntă în Maramureș, mirii pot avea până la 12 perechi de nași. Trebuia să cunune și una din fetele mele, dar nu și-a putut amâna vacanța. Mirele a venit special din Franța, unde lucrează de ani de zile', a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: Scandalul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă: „Vorbește ziua ce visează noaptea”

Citește și: Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită. Cum a reacționat Shakira

Citește și: Nicoleta Voicu, adevărul despre despărțirea de Gheorghe Turda: „Mă neglija, ca femeie'

Citește și: Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, se însoară la trei ani de la divorț! Cine este viitoarea lui soție

Cum au făcut nunta într-o zi cu cruce roșie

La nuntă au fost invitate trei orchestre, iar petrecerea a avut loc într-un local de lux din Sighetul Marmației. Însă, mulți s-au mirat de ziua aleasă de miri, fiindcă nu se fac nunți în mod normal în data de 15 august.

'Mirii au primit dezlegare să facă luni, pe data de 15 august, cununia religioasă, când a fost și sărbătoare. Nu puteau face duminica, pentru că era post', a mai dezvăluit Gheorghe Turda.

Nepotul lui Gheorghe Turda, nuntă cu covor roșu

Mirii au intrat în biserică pășind pe covorul roșu, peste care erau presărate petale de trandafir. Mirele a ales o culoare închisă pentru costum, în timp ce mireasa a atras toate privirile cu rochia cu dantelă și voalul lung de cinci metri. Buchetul miresei a fost alcătuit din flori albe, inclusiv trandafiri și cale.

Cântărețul de muzică populară a ales o cămașă colorată, care este specifică acestei regiuni. Și-a completat ținuta cu niște pantaloni albi de in și o pereche de pantofi roșii. Desigur, fiind o zi atât de importantă pentru nepotul lui, nu putea rata ocazia, așa că a cântat și el.

Sursă foto: Facebook, Fanatik

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton