Cine este Flavia Barbu, vedetă pe TikTok. Tatăl ei a murit de cancer

 Laciu Andreea
.

Cine este Flavia Barbu de pe TikTok. A devenit într-un timp scurt una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. A adunat în jurul ei o comunitate de-a dreptul impresionantă pe rețelele de socializare. Este urmărită de sute de mii de oameni pe TikTok și pe Instagram și face bani frumoși în timp ce postează poze sau clipuri pe internet.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Flavia Barbu de pe TikTok. Acum a decis să își dezvăluie rețeta succesului, dar și să își exprime părerea public despre conflictele care apar adesea între influencerii de la noi. Pe Instagram a depășit pragul de 100.000 de urmăritori, în timp ce pe TikTok se apropie deja de pragul de 800.000 de urmăritori. Cei mai mulți dintre fanii tinerei sunt adolescenți din România, care se identifică atât cu clipurile ei, cât și cu experiențele prin care a trecut ea.

cine-este-flavia-barbu-de-pe-tiktok-0cine-este-flavia-barbu-de-pe-tiktok-0

Cine este Flavia Barbu, vedetă pe TikTok

Tânăra este originară din Arad, dar s-a mutat ulterior în Arad, după ce a început să aibă succes pe rețelele de socializare. Momentul în care a început să strângă cu adevărat un grup mai mare de fani a fost în perioada pandemiei, dar a avut grijă să muncească mult apoi, ca să își păstreze fanii. Mai mult decât atât, influencerița nu are de gând să se oprească aici.

Cine este Flavia Barbu de pe TikTok. 'M-am și mutat la București, cred că viața mea ar fi fost foarte diferită dacă nu făceam asta și cred că sunt în locul potrivit, la momentul potrivit. (…) Totul a început undeva în pandemie, voiam să fructific cât mai tare timpul acela mort din pandemie si asta a ieșit, sunt cine sunt acum.”, a povestit Flavia, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cine este Flavia Barbu de pe TikTok. „Vreau să țintesc mai sus, mi se pare că nu sunt la nivelul la care aș putea să fiu, cred că mereu se poate mai bine. Am crescut destul de repede la început, apoi am mai stagnat, am mai crescut, dar creșterea inițială a fost din prima', a completat ea.

Citește și: Cum arată Loredana Groza fără machiaj și fără filtre, la 52 de ani

Citește și: Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă: „Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!”

Citește și: Adela Popescu împlinește 36 de ani. Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua ei: „Ieșim puțin din rutină'

Citește și: Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR. Ce decizie au luat magistrații

Ce spune despre ceilalți influenceri de la noi

Cine este Flavia Barbu de pe TikTok. În această comunitate de la noi, sunt uneori inclusiv conflicte între personajele cunoscute pe rețelele de socializare. Sau apar alteori scandaluri chiar între grupurile de fani. Însă, tânăra din Arad consideră că este loc sub soare pentru toată lumea. Ea nu vrea să intre în vreo ceartă cu alții care au aceeași activitate ca ea.

'Cred că e loc pentru toată lumea, mai ales că fiecare are nișa lui și atunci automat nu există concurență. Poate există concurență între influenceri de aceeași nișă, dar eu una nu am simțit. Îmi văd de treaba mea și mă consider singura mea competiție. Cea mai mare faimă mi-a venit din TikTok', a mai completat ea.

Tatăl ei a murit de cancer

Cine este Flavia Barbu de pe TikTok În clipurile ei, îi învață pe fanii ei cum să se machieze. Le prezintă idei de ținute, concursuri sau le povestește despre momente din viața ei personală. Chiar dacă este o tânără frumoasă și veselă, viața ei nu a fost deloc una ușoară. Când era micuță, în copilărie, a avut probleme cu auzul. Iar familia tatălui o numea „surdă” din această cauză.

Ulterior, inclusiv medicii de specialitate i-au spus că își va pierde complet auzul. De parcă acest lucru nu era de ajuns, când avea doar 15 ani, Flavia Barbu a aflat că tatăl ei suferă de cancer. Din păcate, corpul lui nu a putut să câștige lupta cu boala necruțătoare, așa că s-a stins din viață.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton