Jo și-a făcut operație estetică pentru a scăpa de gușă: "Mi-am dat palme ca Irina Loghin și nu a mers"

 Dumitrache Laura
.

Jo este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În vârstă de 28 de ani, cântăreața a decis să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Cântăreața a vrut cu orice preț să scape de gușă, motiv pentru care a decis să se lase pe mâna medicilor. Concurenta de la „Te cunosc de undeva!' a postat o imagine după intervenția chirurgicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jo, pe numele său real, Ioana Anuța și-a anunțat fanii din mediul online că a trecut printr-o operație estetică la nivelul feței. Vedeta a avut parte de prima ei intervenție estetică și a scăpat de gușă. Solista se află în faza de recuperare și este mulțumită de rezultat.

jo s-a operatjo s-a operat

Fosta concurenta de la X Factor a dezvăluit pe rețelele de socializare că a încercat să folosească metoda Irinei Loghin de a scăpa de gușă, dar nu a funcționat. Astfel, frumoasa blondină a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Perioada de recuperare nu a fost tocmai ușoară pentru cântăreață, dar aceasta este mândră de rezultat.

Citește și: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat:”Este un capitol încheiat”. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Citește și: Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii:”L-a strâns de gât…”

Citește și: Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, s-au mutat împreună la Timișoara. Cum arată apartamentul în care locuiesc:”Mama Geta, nu mai vin acasă”

Citește și: La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor:”Am o erupție în fiecare lună”

Jo și-a făcut operație estetică pentru a scăpa de gușă

Jo a recurs la o schimbare radicală. Vedeta și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat o imagine cu gușa bandajată. Artista a scăpat de gușă, iar acum se află în perioada de recuperare. Concurenta de la Te cunosc de undeva a dezvăluit pe rețelele de socializare că recuperarea nu a fost deloc ușoară. Cu toate astea, Jo este mulțumită de rezultat.

„Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție, așa pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă. Am încercat și metoda doamnei Irina Loghin și nu a mers. ', a scris JO in dreptul imaginii.

Jo este mulțumită de rezultat

Jo poartă acum gutieră și este în perioada de recuperare. Vedeta are dureri foarte mari, dar mama și sora ei sunt lângă ea și o ajută în această perioadă. Solista le-a spus fanilor că cele două îi suportă fiecare reacție delicată.

Mă deranja gușa! După trei zile de la intervenție totul arată wow! Sunt mega încântată de rezultat. Mi-am dat seama că tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură la capacitate maximă. Tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor.

Dar, tare norocoasă sunt că le am pe mama și pe sora mea să mă suporte și să mă ajute indiferent de stările mele de nervi, sau plâns, sau de divă pe ciclu. În locul lor, nu aș fi avut atâta răbdare cu mine. O să le fac câte o statuie la fiecare în parte.”, a mai spus JO.

Jo: „Nu sunt pro operații estetice în general”

Jo este mulțumită de rezultatul operației. Vedeta a declarat că susține operațiile estetice doar în măsura în care acestea sunt necesare. Cântăreața nu are nicio altă operație estetică la nivelul feței, iar acum este mândră de decizia luată.

„Nu sunt pro operații estetice în general, în special celor făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit să facem schimbări la noi atâta timp cât acele schimbări ne pot crește încrederea în noi, ne fac să ne simțim mai bine și mai puternice”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton