Dana Rogoz, declarații surprinzătoare după 18 ani de relație cu soțul ei, Radu Dragomir: „Cred că ne-am schimbat mult”

 Ifrim Georgiana
.

Dana Rogoz, declarații surprinzătoare după 18 ani de relație cu soțul ei, Radu Dragomir. Actrița și regizorul formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii, pe Vlad și Lia, și au reușit să depășească toate obstacolele cu care s-au confruntat de la începutul relației. Acum, actrița a vorbit despre felul în care s-a schimbat în cei 18 ani de relație cu Radu Dragomir. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz, declarații surprinzătoare după 18 ani de relație cu soțul ei, Radu Dragomir. Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta nu doar că are parte de o carieră de invidiat, ci și de o familie absolut superbă. Recent, Dana Rogoz s-a întors din Bali, acolo unde a petrecut câteva zile cu soțul ei și cei doi copii. Acum, actrița a vorbit deschis despre modul în care s-a transformat relația cu Radu Dragomir în cei 18 ani de când formează un cuplu, dar și despre schimbările pe care le-a simțit pe propria piele. Aceasta a mărturisit că între ea și partenerul său de viața există un „flux de încredere neîntrerupt', atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

dana-1dana-1

Cum s-a schimbat Dana Rogoz pe parcursul celor 18 ani de relație cu Radu Dragomir. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare și formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. Actrița și-a petrecut jumătate din viață alături de soțul ei și susține că s-au schimbat amândoi, „în armonie'.

Citește și: Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă. Ce se întâmplă în familia ei:„Nu va mai fi niciodată la fel'

Citește și: Cum a trecut Dana Rogoz peste faptul că soțul ei este mai mare cu 19 ani decât ea:”Și eu aș fi judecat dacă…”

Citește și: Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântăreața:„M-am dus direct la urgențe'

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…'

Dana Rogoz, declarații surprinzătoare după 18 ani de relație cu soțul ei, Radu Dragomir

Actrița a mărturisit că cele mai multe împliniri din viața sa au venit ca urmare a relației cu Radu Dragomir. În cei 18 ani de relație, cei doi s-au schimbat în armonie cu celălalt.

„Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Și sigur că primii ani din viața oricui sunt esențiali în formarea lui, sunt baza. Iar pentru acei ani le mulțumesc părinților, dar și altor „părinți de scenă, precum Marian Râlea sau Ruxandra Ion.

Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat', a declarat Dana Rogoz, potrivit okmagazine.ro.

„Ne-am cunoscut pe platoul de filmare'

Radu Dragomir și Dana Rogoz formează o echipă bună și pe plan personal. Actrița a susținut că soțul ei o susține necondiționat atunci când urcă pe scenă, iar fiecare proiect comun prespune o „reîntâlnire'.

 „Gelozii clar nu. Adică eu chiar trag de Radu să nu se ferească de expunerea pe care rolul de regizor i-o aduce. Mă gândesc acum și la premierele sau festivalurile la care am participat împreună, când Radu ar fi dat orice să sară peste momentul covorului roșu. Dar vorbind la modul serios, cred că filmul MO ne-a arătat amândurora, încă o dată, cât de mare respect și încredere avem unul în celălalt.

Ne-am cunoscut pe platoul de filmare. Și când ne reîntâlnim, eu simt că nimeni nu crede în mine, ca actriță, mai tare decât o face el. Iar asta mă ajută enorm. Și același lucru cred că îi transmit și eu lui, în felul în care-l privesc ca regizor. E un flux de încredere neîntrerupt', a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton