Cine este Dinu Gavril de la America Express. Este fratele lui Jean Gavril

 Laciu Andreea
.

Cine este Dinu Gavril de la America Express. Îndrăgitul artist Jean Gavril a acceptat provocarea lansată de Antena 1 și a decis să plece peste Ocean, alături de fratele lui, Dinu. Dacă despre cântăreț se cunosc mai multe detalii, atât despre viața lui personală, cât și despre cariera lui, se cunosc foarte puține detalii despre fratele lui. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Jean a făcut echipă bună cu Dinu și cât de departe au ajuns cei doi în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu și Jean Gavril au plecat împreună pe Drumul Aurului. Vor trăi aventura vieții lor în America de Sud, acolo unde vor parcurge un drum de 7.000 de kilometri prin Mexic, Columbia și Guatemala. Cântărețul a dezvăluit, înainte să plece din țară, că are o relație foarte strânsă cu fratele lui și că se bucură nespus pentru că participă împreună. Iată cine este Dinu Gavril de la America Express

dinu-gavril-1dinu-gavril-1

Dinu Gavril – Viață personală

Cine este Dinu Gavril de la America Express. Dinu Gavril este fratele mai mic al cântărețului Jean Gavril. Cel din urmă este un artist cunoscut în România și îndrăgit de public, dar și câștigător al competiției Dancing on Ice 2022. Spre deosebire de Jean, Dinu nu este persoană publică. Se știe că s-a născut la Constanța, la fel ca fratele lui, și că, potrivit stiridirecte.ro, are 75 de kilograme și 1,77 m înălțime. Din postările lui din mediul online se vede că are părul șaten deschis spre blond.

Conform unei urări făcute de Jean Gavril pe rețelele de socializare în anul 2022, se pare că Dinu s-a născut pe 22 august.

Dinu Gavril – Carieră

Cine este Dinu Gavril de la America Express. Despre cariera lui Dinu Gavril nu se cunosc prea multe. Cert e că în prezent e implicat într-un proiect de succes, de la Antena 1. E vorba despre emisiunea America Express, show în care va face echipă cu Jean Gavril. Cei doi frați au plecat în America în noaptea dintre 24 și 25 mai 2022, iar în acest an vom vedea la TV cum s-au descurcat, de fapt.

„În noaptea asta plecăm către America, și ca niște băieți români sinceri și valabili am decis să mâncăm o shaorma cu de toate că nu știm când va fi următoarea noastră masă ca lumea. Avem mari emoții și cred că suntem pregătiți. Suntem foarte recunoscători și abia așteptăm să dăm totul. Mult succes tuturor!', au postat Jean Gavril, conform WOWbiz.ro.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta de la America Express. A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și: Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express: 'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Citește și: Cine prezintă următorul sezon America Express. Gina Pistol a făcut anunțul: „E greu”

Citește și: Irina Fodor, adevărul despre rivalitatea cu Gina Pistol și despre America Express: „În viața de zi cu zi…”

Ce a dezvăluit fratele lui Dinu Gavril înainte de America Express

Cine este Dinu Gavril de la America Express. Jean Gavril era deja fan al emisiunii și se bucură că poate trece prin această experiență împreună cu fratele lui mai mic.

„Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu.

E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscător pentru că fac parte din această cursă care este foarte dificilă și care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul și mai ales nervii fiecăruia!

Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur că vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei, sunt niște țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!', au fost cuvintele artistului.

Cine este Jean Gavril

Jean Gavril este artist de muzică pop-rock și rock alternativ, dar și compozitor. Jean Florin Gavrilă, așa cum se numește în realitate, s-a născut în data de 21 noiembrie 1993, în Constanța. A început să își cultive pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani, atunci când a primit prima lui chitară din partea părinților. A studiat la Liceul Mircea cel Bătrân din Constanța. Ulterior s-a mutat la București, după ce a fost admis la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu. Este și pasionat de tatuaje.

„Le ador încă de când eram copil. Mi s-a părut mereu că sunt ca o decorare a propriului corp. Am fost fascinat de ele încă din prima clipă când am descoperit la un căpitan de vas un tatuaj cu o ancoră pe mână. Aveam 19 ani când am făcut primul tatuaj. Este un clasic dagger trough heart tattoo pe care scrie unul dintre cele 7 păcate, anume LUST, este legat despre înșelat și este făcut pereche cu încă cineva’a declarat Jean Gavril în cadrul unui interviu pentru debarbati.ro.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton