Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Mișu Fotino, la 9 ani de la moartea actorului

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Mișu Fotino a suferit enorm când tatăl ei a murit, în urmă cu 9 ani. Pe 13 ianuarie 2014, Mișu Fotino închidea ochii pentru totdeauna, la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă un munte de durere. Oana Fotino a fost extrem de afectată de moartea tatălui ei, dar între timp a găsit puterea să zâmbească. Iată cum arată și cu ce se ocupă Oana, fiica lui Mișu Fotino acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mișu Fotino a fost căsătorit cu arhitectul Ruxandra-Ana, care i-a dăruit o fiică, pe Oana-Maria. Anterior, actorul a mai fost însurat cu Silvia Șelovinschi-Creițov, cu care nu a avut copii. De aceea, Oana Fotino a fost singura care și-a condus tatăl pe ultimul drum, acum 9 ani.

14611003_10210059326655237_1916692707880583686_n14611003_10210059326655237_1916692707880583686_n

Cum arată și cu ce se ocupă Oana, fiica lui Mișu Fotino

Cea care a suferit cel mai mult, după moartea actorului a fost fiica lui, Oana Fotino. Aceasta a fost sprijinita de familie si prieteni in acele momente complicate din viața ei, însă cu o limită pentru că Mișu Fotino a interzis familiei să ofere informații despre starea sa de sănătate.

Oana Fotino a fost distrusă când a murit tatăl ei, dar cu ajutorul familiei și de dragul copiilor ei, a reușit să treacă peste tragedie.

Fiica actorului este căsătorită cu Andrei Roșu, fost membru al trupei Gaz pe foc. Cei doi au împreună o fată și un băiat. Conform profilului ei de Facebook, Oana Fotino activează în domeniul educației, la o unitate de învățământ privată din Capitală.

Oana si Andrei impart si aceesi pasiune. El este unul dintre cei mai buni alergatori din Romania, detinand, printre altele, recordul mondial pentru timpul cel mai rapid de alergare a 7 maratoane si 7 ultramaratoane.

Citește și: Andra, dezvăluiri neașteptate despre al treilea copil: „David vrea un frate. Să fie grădiniță de copii'

Citește și: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor'. Micutzu, mesaj pentru CTP, după ce jurnalistul a ironizat filmul Teambuilding

Oana Fotino împarte pasiunea pentru alergat cu soțul ei, dar și cu copiii

Mă numesc Oana Fotino, sunt mamă a doi copii şi soţie, fost corporatist şi actual voluntar pentru cauze în care cred cu adevărat. Una din pasiunele mele este sportul si de aceea am ales sa alerg semi-maratonul Transmaraton, sustinand Scoala de Valori.

In plus, pasiunea mea cea mai mare si fara limite sunt COPIII! Cred cu tarie in inocenta lor, in visele lor, in puterea lor si in dorinta de a le putea oferi o sansa.

O sansa de a se gasi pe ei insisi cu adevarat, de a-si descoperi drumul in viata, de a-si putea duce la capat visele si de a-si gasi modele si valori adevarate ', declara Oana acum ceva timp.

Cea mai mare motivaţie a lor au fost Emma şi Alex, copiii lor, care aleargă și ei cot la cot cu părinții, la diverse competiții. Pentru ei, Andrei Roșu şi-a schimbat total viaţa în urmă cu câțiva ani.

Până atunci nu făcuse niciodată sport. „Este un model', spunea soția lui Andrei, Oana Fotino. „Dintr-un om care….pregătire zero, nevând atâtea antrenamente în viața lui, a reușit să facă atât de multe lucruri și și-a schimbat cu totul stilul de viață! Este un model. Îi place să fie un model pentru copiii lui, dar și pentru alții, îi place să facă sport, i-a intrat deja în sânge, vrea să aibă viață sănătoasă, are vise mari', explica Oana Fotino acum mulți ani, într-o emisiune TV.

foto: Facebook / wowbiz.ro




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton