Ce obicei au în fiecare dimineață Andreea Marin și fiica ei, Violeta: „E frumos”

 Calin Maria Bianca
.

Obiceiul de care Andreea Marin și fiica ei, Violeta, nu se dezic niciodată. Frumoasa prezentatoare TV are o relație specială cu fata ei. Deși a crescut și este o adevărat adolescentă, Andreea Marin continuă să o considere un copil, pe care vrea să-l țină aproape pentru cât mai mult timp. Iată ce fac cele două în fiecare dimineață! Nimeni nu se aștepta la un astfel de tabiet din partea lor, însă, ce-i drept, este adorabil și emoționant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Obiceiul de care Andreea Marin și fiica ei, Violeta, nu se dezic niciodată. Fiica Andreei Marin este fără dar și poate o adevărată adolescentă. Ieri, Violeta a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, însă mama ei își dorește în continuare să o vadă ca pe un copil. Oricât de mult ar încerca frumoasa prezentatoare TV să vadă în fiica ei același copil mic, care are mereu nevoie de susținerea ei, Violeta a crescut și se îndreaptă către propriul ei drum în viață. Totuși, fiindcă au o relație specială, nu uită de timpul de calitate împreună niciodată.

andreea-marin-si-violeta-1-3andreea-marin-si-violeta-1-3

Cele două s-au susținut încă de la bun început și și-au clădit o relație mamă-fiică de invidiat. Deseori sunt văzute împreună, ambele fericite și cu zâmbetul pe buze. Ei bine, se pare că nu doar în public se întâmplă asta, ci și acasă, unde au grijă să respecte tabieturile lor împreună, ori de câte ori timpul le permite acest lucru. Andreea Marin nu poate decât să radieze de bucurie, când vede cât de frumos a crescut Violeta!

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize:”Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin.E căsătorit iar pe soția lui o cheamă tot Andreea Marin

Citește și: Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu cinci etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Citește și: Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023.Jorge și Vica Blochina sunt pe listă

Ce obocei au în fiecare dimineață Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Andreea Marin a vorbit pe larg despre relația cu fiica ei. Este mândră de modul în care Violeta vede lucrurile, cât și de dorințele și idealurile pe care le are. O susține în tot ceea ce face, însă cel mai imporant și emoționant lucru despre care a vorbit face referire la conexiunea și buna înțelegere dintre ele. Sunt ca două suror, care pot să vorbească despre orice, având o relație minunată. Ba mai mult, Violeta este foarte apropiată de mama ei, astfel că au tabiet de mai mulți ani. Cu toate că are 15 ani, fiica prezentatoarei TV știe cât de important este să îți arăți sentimentele și iubire, astfel că sunt dese diminețile în care merge să își ia mama în brațe înainte ca ea să se trezească.

Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi. Să-și câștige independența. Câte o surpriză din asta îmi face bine așa.', a declarat Andreea Marin pentru Ego.ro.

Andreea Marin are o relație unică cu fiica ei

Andreea Marin nu s-a oprit doar la a vorbi despre tabieturile pe care le are cu fiica ei, ci a continuat cu o serie de mărturisiri. Nu mai este un secret pentru nimeni că au o relație unică și că frumoasa prezentatoare TV a încercat să fie tot timpul un model pentru Violeta. Ei bine, a și reușit, astfel că acum se bucură de tot ceea ce este fiica ei. Ba mai mult, a explicat că de-a lungul vieții au trect și prin perioade mai grele, însă acum a lăsat grijile în urmă și totul este la superlativ.

Mai ales când stăm umăr la umăr pentru că avem aproape aceeași înălțime și eu o văd la fel de bine în brațele mele ca bebeluș. Chiar râd uneori și îi spun că va fi pentru mine mereu bebelușul meu, asta este. E frumos să trecem prin viață împreună, prietene, și să avem încredere una în cealaltă. În același timp, fiecare etapă are frumusețea ei și greutățile ei', a mai povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, sfaturi de îngrijire pentru fiica ei Violeta

Violeta este acum o adevărat adolescentă, iar așa cum era de așteptat, Andreea Marin se gândește la perioada care se apropie, și anule folosirea produselor de make-up. Frumoasa prezentatoare TV a explicat că încă de când era mai mică Violeta, a încercat să o pună în temă cu o serie de sfaturi de îngrijire. Totodată, a explicat că este greu să îi spună care produs e mai bun și care nu, astfel că o să aibă grijă să le aleagă pe cele mai calitative pentru tenul ei.

„Există tentații și e foarte greu să le faci față. Să explici copilului tău când vede atâtea lucruri pe internet de exemplu. E greu să-i zici de ce un produs este bun și altul nu. Dacă îl folosește X sau Y o fi bun, își pune ea întrebarea. Și atunci trebuie să existe o alternativă clară, viabilă. Să-i spui care produse sunt special pentru adolescente.

Există și părinți care, din păcate, îi îndreaptă către soluțiile astea prematur. E problema și alegerea lor. Este păcat să fie așa. Nu este cazul nostru. Totuși ea a avut un exemplu bun în mine. În sensul că eu nu am fost un om al exceselor. Deși lucrez în acest domeniu, al televiziunii, care îți impune o conduită și machiajul destul de des. Însă cum abordezi această poveste, cât de mult duci lucrurile și cât de mult îți încarci tenul și viața, nu e așa, cu tot felul de produse, asta este doar decizia ta', a mai declarat Andreea Marin.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton