Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a acceptat să meargă în America Express: ”A fost ultima treaptă de temelie pentru transformarea mea”

 Calin Maria Bianca
.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a acceptat să meargă în America Express. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artistă a făcut o echipă perfectă alături de Andreea Antonescu în cadrul celui mai râvnit show TV. Cu toate astea, abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care frumoasa blondină a acceptat un astfel de test suprem în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a recunoscut faptul că nu doar o dată, ci de mai multe ori i s-a propus să participe la o emisiune precum a fost America Express. Totuși, artista a fost reținută, însă până într-o zi. Cu gândul că nu poate sta fără fetele ei și nu poate să plece din România, a tot refuzat. Ambiția însă a împins-o de la spate ceva timp mai târziu.

balan-9balan-9

Încă de când s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan a ales să pună pe primul loc creșterea și educația fiicelor sale, iar apoi cariera. S-a ocupat în majoritatea timpului de aceste două aspecte importante. La un moment dat a decis totuși să facă o schimbare în viața ei. Cântăreața a ales să meargă pe o cale spirituală.

Citește și: În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț:'Aleg să mă îndrăgostesc și…'

Citește și: De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea:'Nu e atât de simplu'

Citește și: Mihai Bendeac a fost amendat de CNCD pentru o reclamă:'A făcut o asociere nepotrivită între o băutura alcoolică și violența împotriva femeilor'

Citește și: Nicoleta Luciu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta:”I se pregătește…”

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a acceptat să meargă în America Express

După toate greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Andreea Bălan a apelat și la ajutorul unui terapeut, dar și la meditație. Aceste conexiuni au ajutat-o să se redescopere și să ia mai multe decizii în viața ei. Una dintre ele este plecarea în America Express, experiența care a constituit 'ultima treaptă de temelie pentru transformarea ei'.

„A fost o experiență revelatorie, foarte, foarte interesantă. Ei au insistat în mai multe sezoane să merg doar că eu, psihic, nu eram pregătită.

Mi se părea foarte greu, doar în acest an am fost pregătită și pentru că am luat-o pe o parte spirituală și pe o parte de autocunoaștere mult mai profundă și am zis că dacă accept și dacă fac față înseamnă că e ultima treaptă de temelie pentru transformarea mea, pentru că acolo nu mai ești brandul de aici.

Ești omul fără bani, fără nimic și te bazezi pe ajutorul oamenilor. Noi aici pentru că facem ceea ce facem, uităm să mai fim umili și acolo trebuie să fii recunoscător', a mărturisit Andreea Bălan în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste al lui Radu Țibulcă.

Andreea Bălan: 'Erau seri întregi în care plângeam'

Andreea Bălan, cât și Andreea Antonescu, au trecut printr-o serie de stări greu încercate. De la agonie la extaz și de la lacrimi de fericire că au reușit să obțină ce își doreau, până la cele de dorul fiicelor sale pe care le-au lăsat acasă. Cu toate astea, experiența a ajutat-o mult în schimbarea ei pe îndrăgita cântăreață, fiind recunoscătoare azi.

„Am făcut performanță. A fost foarte, foarte greu. În primul rând, dorul de fetițele noastre. Îmi era foarte dor de ele. Erau seri întregi în care plângeam. S-a întâmplat de câteva ori să îmi doresc să vin acasă, să renunț, să ne băgăm la cursa pentru ultima șansă și apoi ne motivam una pe cealaltă și a doua zi o luăm de la capăt.

Noi eram țiplă. Fetele nu se machiau, că voiau să doarmă o oră în plus. Noi dormeam cu o oră mai puțin ca să ne aranjăm. Tu, ca artist, ca om care apare la televizor, trebuie să arăți bine. Nu există să ieși din casă nearanjată', a mai povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a cunoscut greul de mică

Andreea Bălan este o artistă renumită în aceste momente și care se bucură de un succes colosal. Are două fetițe minunate și se bucură de o carieră care-i aduce un venit considerabil pe plan financiar. Cu toate astea însă, încă din copilărie a învățaț ce înseamnă să nu ai nimic și să lupți pentru tot ceea ce își dorești.

„Eu am crescut cu niște carențe emoționale din copilărie și tot. Și când ai chestia asta în copilărie, mai târziu în viață faci ca să obții validarea unor oameni sau a publicului.

Poate și de aia am reușit de multe ori. Pentru că eram dată afară pe ușă și intram pe geam. Ambiția asta vine dintr-o lipsă afectivă pe care o ai în primii ani de viață, tot timpul vrei să demonstrezi că să obții, de fapt, iubire', a mai declarat Andreea Bălan, tot pentru sursa mențioantă mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton