Cine este Cristina Vasiu, de la Te Cunosc de Undeva

 Lupescu Anca
.

Cristina Vasiu participă la Te cunosc de undeva, însă nu este străină de scenă și de concursuri. Ea a participat la X Factor și Vocea României, acolo unde și-a etalat talentul în muzică. Solista are în spate o experiență vastă, iar show-ul Te cunosc de undeva este o nouă provocare pe care abia așteaptă să o trăiască.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Vasiu a mărturisit că și-a dorit de multă vreme să participe la emisiunea pentru care se pregătește acum.

„Am primit propunerea cu un entuziasm extraordinar, pentru că de câţiva ani îmi doream să fac parte din proiectul ăsta, si iată că acum, după X Factor, am primit vestea cea mare. Am fost în extaz! Nu îmi venea să cred că se întâmplă, că am ajuns aici şi că voi putea să fac atât de multe lucruri frumoase, să interpretez atât de multe personaje şi să răspund tuturor provocărilor. Muzical consider că am demonstrat ceea ce a fost de demonstrat, iar acum am mai multe categorii de îmbinat, şi actoria, şi muzica şi distracţia. Va fi pe cât de complicat, pe atât de frumos!', spune cântăreața.

Cristina Vasiu a fost căsătorită cu Bogdan Win, fost membru al trupei Crazy Win. Din păcate, la câteva luni de la căsătorie, aceștia au decis să divorțeze.

img-5-1img-5-1

„Ne-am cunoscut acum 7 ani, la Vocea României, iar eu am plecat imediat după în Canada şi am ţinut legătura cu ea pe reţelele sociale. M-am întors anul trecut, în august, şi am reluat legătura. Fiecare a avut relaţiile lui şi viaţa lui. Am revenit pentru muzică şi am revăzut-o pe Cristina. Totul a fost rapid, a fost o flacără din partea amândurura. Suntem o familie şi ne ocupăm de carierele noastre muzicale. Am făcut cununia civilă în Canada, iar la anul vom face nunta. Încă e devreme pentru copii', spunea atunci Bogdan ex-Crazy Win, pentru click.ro.

„Nu plâng, nu sufăr din dragoste, cred că totul se întâmplă cu un scop în viaţă şi cred că Dumnezeu are planuri cu mine. Noi doi ne-am cunoscut la «Vocea României» acum mulţi ani, dar nu mai contează, pentru că subiectul e închis', declara Cristina Vasiu, la scurt timp după despărțire.

Cine este Cristina Vasiu. Participă la Te cunosc de undeva

Cristina Vasiu s-a născut în Deva, judetul Hunedoara pe data de 19 aprilie 1992. Talentul pentru muzică i-a fost descoperit în copilărie de educatoarea de la grădiniță, care i-a recomandat mamei sa exploateze „firicelul' de ureche muzicală, ce s-a dezvoltat încă din primii ani de viață.

La vârsta de 7 ani a început să studieze canto și teorie muzicală, simultan cu lecțiile de vioară și pian. Primul contact cu scena l-a avut la grădiniță, când a participat la emisiunea-concurs „Tip Top MiniTop'. În adolescență, lucrurile au luat amploare și a început să participe la festivalurile naționale și internaționale de muzică, fiind considerată de specialiști drept una dintre cele mai bune voci din tânăra generație.

În 2011, Vasiu a participat la prima ediție a show-ului Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu, unde a ajuns până în semifinale. După această experiență, a susținut patru seri de concert, la Sala Palatului, în spectacolul Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima'.

Din 2012, Vasiu a început să colaboreze cu mai mulți compozitori din România. Artista a lansat doua single-uri: „Love me' – compus și produs de Groove Box, „Fell Ya' – o colaborare cu J Yolo, single produs de Full Boss Production și DJ Sava.

Primul ei videoclip este „Nu pot uita', iar pentru producția muzicală, artista a colaborat cu Mihai Ristea, Alex Cotoi și Mika Moupondo, cel din urmă având și partea de rap din piesă.

Citește și: Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez: „I-am smuls-o preotului din braţe’

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: „Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: „Am făcut un contract…’

Citește și: Îl mai ții minte pe Lucian Viziru? S-a mutat de 7 ani cu familia în Germania: cum arată acum și cu ce se ocupă fratele lui Augustin Viziru

După feat-ul cu Mika Moupondo, pentru single-ul „Nu pot uita', Vasiu schimbă stilul muzical, cucerind publiul cu o piesa Vara se poartă single', cu beat-uri reggae. Piesa a fost compusă de către artistă, alături de Adrian Verzila, Deaconu Dan Andrei și Costache Daniel.

La începutul anului 2015, Vasiu a participat în cadrul Selecției Naționale Eurovision, cu piesa „Nowhere'.

În vara anului 2015, Vasiu a colaborat cu DiezZ pentru single-ul și videoclipul „Scurtmetraj', o poveste cinematografică, ambele inspirate din lipsa iubirii și din dorința unui nou început, în care cei doi artiști joacă rolurile principale.

La sfarsitul anului 2016, Cristina Vasiu lanseaza piesa cu tot cu clip „Hot de inimi„alaturi de Whats Up, o poveste emotionanta de iubire cu un clip pe masura.

In ianuarie 2017 Cristina Vasiu isi anunta intoarcerea in Selectia Nationala Eurovision cu o compozitie suedeza. Piesa „Set The Skies On Fire„ este o compozitie creata de producatorul suedez Jonas Thander.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton