Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, participă la Te cunosc de Undeva

 Lupescu Anca
.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, va participa la emisiunea Te cunosc de undeva 2021. Radu este tânăr foarte talentat, la fel ca tatăl lui. El este pasionat de actorie, iar în show-ul de pe Antena 1, el își va etala talentul în muzică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De altfel, pe lângă actorie, Radu Ștefan Bănică este un cântăreț talentat. La concertul de Crăciun din 2019, Ștefan Bănică a decis să-și ia și fiul cel mare pe scenă. A fost un moment emoționant, tatăl şi fiul au interpretat piesa Doar odată-i Crăciunul. Cei doi au cântat la  pian şi au purtat costume roșii. La finalul duetului, o imagine cu regretatul Ştefan Bănică a fost proiectată pe un ecran în spatele scenei, pentru a întregi tabloul de familie.

Nu este prima dată când Radu apare la o emisiune tv. Înainte de participa la Te cunosc de undeva, Radu Ștefan Bănică a fost alături de tatăl lui, și la Chefi la cuțite, iar cel care a gătit a fost chiar băiatul de 18 ani.

Radu este primul copil al lui Ștefan Bănică. Este fiul pe care artistul îl are cu o frumoasă brunetă, Camelia Constantinescu.Cei doi nu au fost însă căsătoriți și s-au despărțit în 2005. Bănică mai are o fiică, Violeta, cu Andreea Marin și un băiețel , Alexandru, de doar un an și jumătate, cu actuala soție, cântăreața Lavinia Pîrva. 

media-146893752669601500media-146893752669601500

Tânărul a debutat ca actor în spectacolul Totul în grădină, din cadrul Teatrului de Comedie din București. Deși părinții săi s-au despărțit încă de când acesta era foarte mic, nu-i reproșează nimic tatălui său, ba chiar se bucură pentru sprijinul acordat acum, dar și pentru moștenirea pe care a primit-o – dragostea pentru artă.

„Am moştenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulţi ani, am făcut şi cursuri de dans cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, mi-ar plăcea să mă arunc şi în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul şi mă voi focusa pe el', a declarat Radu Ștefan Bănică.

„Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative, iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă', a spus artistul.

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, de la Te cunosc de undeva

Înainte de a începe o relație cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a trăit vreme de cinci ani o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit artistului un băiețel, Radu Ștefan. După încheierea relației, de Camelia Constantinescu, o femeie discretă, fără nicio legătură cu shobiz-ul, nu s-a mai auzit nimic.

Începutul anilor 2000 îl prindea pe Ștefan Bănică într-o relație cu o brunetă frumoasă, singura femeie din viața sa care nu a activat niciodată în showbiz. Camelia Constantinescu a fost iubita artistului vreme de cinci ani, timp în care i-a și dăruit primul lui copil, pe Radu Ștefan, născut pe pe 7 februarie 2002.

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak.Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: De ce nu mai poartă Ștefania inelul de logodnă.Primele declarații, după ce s-a spus că s-a despărțit de Speak

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea’/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu încă nu și-a botezat fiul, la 1 an și 3 luni de la naștere:„Ignazio e bucățică ruptă din tatăl lui’

După despărțire, băiatul a rămas în grija mamei, însă demonstrează că are ‘talent’ și îi calcă pe urme tatălui. Radu Ștefan a apărut într-un videoclip al lui Ștefan Bănică Jr. – „Până la cer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton