Scandal la Survivor. Culiță Sterp, pus la punct de iubitul Faimoasei Elena Marin: "Să vorbească așa cu nevastă-sa!"

 Dumba Gabriela
.

Comportamentul de la Survivor al lui Culiță Sterp lasă de dorit în viziunea unora dintre fanii emisiunii, iar cel mai supărat de felul în care acesta le vorbește fetelor din concurs este iubitul Faimoasei Elena Marin. Tânărul l-a pus la punct pe Culiță Sterp, amintindu-i că trăim în 2021 și locul femeii nu este doar la cratiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mărul discordiei îl reprezintă momentul în care Culiță Sterp le-a cerut fetelor să se ocupe de treburile gospodărești, pe motiv că sunt… femei. 'Îmi dau seama ce e la ele în casă', spunea ironic Culiță Sterp, aprobat de Jador și de Cătălin Moroșanu, sugerând că fetele ar fi niște gospodine lamentabile, iar iubiții lor niște nefericiți.

Elena-Marin-Survivor-România-1-763×1024Elena-Marin-Survivor-România-1-763×1024

Printre fetele cărora Culiță Sterp le-a făcut morală și le-a chemat special de la plajă pentru a le umili, s-au numărat Roxana Nemeș, Alexandra Stan și, culmea, Elena Marin, una dintre cele mai active membre ale echipei Faimoșilor și care aduce puncte importante în luptele contra Războinicilor de la Survivor.

Pentru a le pedepsi pe fete că au îndrăznit să nu spele vasele imediat ce au mâncat cu toții, în ciuda faptului că nici el nu a contribuit la munca gospodărească, Culiță Sterp a decis să le ceară să îl ajute la construcția unei plute. Astfel, au apărut imagini de la Survivor cu Elena Marin și Alexandra Stan bătând cuie cu pietre, în timp ce Culiță Sterp și Jador le ironizau de pe margine.

Situația nu a rămas fără ecou și logodnicul Faimoasei Elena a luat foc:

Îmi erau dragi toți băieții  de la Faimosi, mi se părea că toți au „haz', dar nu pot fi de acord cu superioritatea afișată față de sexul frumos, față de fetele din echipă. Să nu uităm, nu doar băieții aduc puncte, aduc și fetele, altfel nu ar putea câștiga niciun premiu.

Iar gesturile de genul, cele în care le pui pe fete să spele vasele pentru că sunt femei și asta e treaba lor m-au deranjat cumplit, mai ales că nu mai trăim în secolul XIX, totuși. Sau, cel puțin, așa cred eu despre bărbați, nu mai avem mentalitatea de secol XIX', a spus pentru Playtech.ro, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Citește și:

Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV: Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple' / EXCLUSIV

Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici: „E foarte tristă mereu, e căzută”

Simona Hapciuc de la Survivor, dezvăluire dureroasă: „Tatăl copilului mi-a zis fie să avortez, fie mă părăsește”

Iubitul Elenei de la Survivor l-a pus la punct pe Culiță Sterp

'Când am început relația cu Elena, chiar o întrebăm „tu când ai avut timp să înveți să gătești atât de bine?', pentru că a muncit de dimineață până seara încă de copil. Elena muncește de la 12 ani, e o femeie de casă, dar și o femeie independentă.

Materialismul și viața de oraș sunt caracteristici pe care nu le îmbrățișează. Nu pot să nu reacționez când bărbați în toată firea se comportă că în secolul XIX într-o emisiune atât de populară, care este despre supraviețuire și nu despre cum să punem femeia la cratiță doar  pentru că avem mai multă forță fizică.

Și, sincer, cred că tonul și discursul lui Culiță Sterp îl poate avea doar acasă, cu soția lui, cu femeia care îi acceptă așa ceva, nu cu fetele din echipă. La o adică, așa că vorbească cu nevastă-sa, poate ea îi permite, poate ea e casnică și se supune, dar nu poate să vorbească așa cu femei care au carieră în domeniul lor, care muncesc până la epuizare pentru a deveni mai bune în ceea ce fac', a mai precizat Andrei, logodnicul Elenei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton