Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

 Oana Pantazi
.

Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite? Mulți s-au întrebat cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite după ce chef Sorin Bontea a ales-o pe tânăra de 31 de ani în echipa lui. Cu siguranță faptul că este deja bucătar-șef într-un restaurant din Capitală a fost una dintre cele mai bune cărți de vizită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cei care au fost curioși să afle cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite au avut ocazia să o vadă deja în acțiune în concurs, în prima confruntare între bucătarii profesioniști și amatori din cele trei echipe. Concurenta i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatul inedit pe care l-a gătit după ce echipa ei și cea a lui Florin Dumitrescu au intrat la primul duel.

cine-este-cristina-malai-chefi-la-cutite5cine-este-cristina-malai-chefi-la-cutite5

Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite

Cristina Mălai are 31 de ani și este bucătar șef într-un restaurant din București. Până atunci însă, și-a făcut ucenicia în mai multe restaurante și a lucrat chiar cu una dintre protejatele lui chef Florin Dumitrescu. Mărturisește că a ales să participe la show-ul de cooking deoarece adoră provocările și vrea să ajungă departe în competiție. De altfel, preparatul gătit de ea în primul duel dintre echipe i-a impresionat pe cei trei chefi. Cristina a gătit o dorada cu mămăligă verde care a fost extrem de apreciată, chefii fiind surprinși atât de gust, cât și de aspectul inedit al preparatului.

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: 'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Costel Busuioc, zidarul-tenor. Refuză să mai apară la TV

Citește și: Raluca Pascu vorbește despre relația cu Pepe, după divorț: „E mai bine să fim fericiți”

Paradoxal, deși este pasionată de cinematografie, Cristina a ales să își dedice tot timpul gătitului.

„Îmi place să mă joc foarte mult, îmi place să risc, îmi place să ajung în punctul ăla în care nu știu dacă o să-mi iasă sau nu, dar știu că iese… Lucrurile alea făcute pe ultima sută de metri, dar care, cumva, au succes', a povestit Cristina Mălai, în audițiile Chefi la cuțite.

Cumva însă, concurenta din echipa lui Sorin Bontea a găsit și o legătură între bucătărie și cinematografie…

„Viața în bucătărie este ca într-un film, e o nebunie curată. Ai parte de toate sentimentele deodată. În 30 de secunde poți să și râzi, să plângi, să dai cu tigaia, să legi o prietenie…”.

Cristina Mălai face parte din echipa lui Sorin Bontea la Chefi la Cuțite

Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite? Cristina face parte din echipa lui chef Sorin Bontea și s-a făcut remarcată încă din prima confruntare. Concurenta este convinsă ca va practica această meserie toată viața, chiar dacă în bucătărie lucrurile nu sunt mereu roz…

„Lucrează tu la flăcări, la strigăte. Toți clienții vor totul deodată. Cam așa e viața, dar e foarte frumoasă. N-aș renunța niciodată la chestia asta', a mărturisit Cristina.

Concurenta i-a impresionat pe toți cei trei jurați încă din audiții, când a pregătit un preparat arăbesc din cotlete de miel, pentru care a primit trei cuțite. Ulterior, în bootcamp, Cristina a reușit să se numere printre cei 24 de concurenți rămași în competiție, preparatul ei convingându-l pe chef Sorin Bontea să o ia în echipa verde din noul sezon Chefi la Cuțite.

https://www.youtube.com/watch?v=AxZeGLvBPeY
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton