Florin Pastramă a plecat de acasă! Brigitte: ”Nu sunt sursa lui de venit”

 Stamen Diana
.

Brigitte și Florin Pastramă au din nou probleme, iar afaceristul și-a făcut bagajul și a plecat de acasă. Cu ochii în lacrimi, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a privit soțul cum o lasă singură. Motivul pentru care Florin a luat această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Un scandal monstru a izbucnit în familia Pastramă, după ce banca a pus sechestru pe 70.000 de euro din contul comun. Brigitte a luat foc când a văzut că lipsesc zeci de mii de euro din cauza problemelor mai vechi ale familiei soțului ei. Florin Pastramă și-a făcut bagajul și a plecat de acasă lăsând-o pe Brigitte plângând. Afaceristul a luat această decizie în speranța că va rezolva problemele pe care le are. Deși nu mai locuiesc împreună, cei doi nu s-au despărțit, iar mutarea este ceva temporar.

8-brigitte_pastrama_baza_18-brigitte_pastrama_baza_1

'N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele apoi facem contractul (nr. de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim', a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă a vărsat lacrimi amare de față cu fiica ei, Sarah. Vedeta a fost șocată când a aflat că soțul ei vrea să plece din casa în care locuiesc împreună și este dezamăgită că el a luat această decizie. 'Mi se par foarte aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum își face bagajele și se duce să își rezolve problemele. Eu oricum sunt singură, am doar copiii, chiar nu mă mai interesează, e alegerea lui, să își facă bagajele să se ducă acasă. Eu chiar n-am crezut că-și va face bagajele. A mai plecat, dar s-a întors, dar acum Florin a luat-o foarte serios. E al doilea Paște pe care-l facem și nu-mi oferă nimic, ba chiar îmi face probleme. El mereu zice că are bani, moștenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el mereu are un plan B și nu consider că asta este o căsnicie reală, când e real lupți, cum am făcut eu, nu pleci', a spus bruneta la TV.

Mai mult, Brigitte i-a cerut lui Florin Pastramă să meargă la notar și să-și separe bunurile pentru a nu mai există probleme. Afaceristul i-a cerut soției sale câteva zile până va face rost de toate actele necesare separării de bunuri.

Citește și: Florin Pastramă a sărăcit-o pe Brigitte cu 72.000 de euro: „Proastă am fost că am pus pe cont comun!”

Citește și: De ce și-a făcut Brigitte Pastramă peste 20 de operații estetice și ce necazuri a avut din cauza lor: „Era să mor!”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Florin este tăiat tot. Era să-l omoare”

Citește și: Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut Paștele împreună, în plin proces de divorț. Când au primul termen

Brigitte nu mai vrea să plătească datoriile lui Florin Pastramă

Printre lacrimi, vedeta a declarat că s-a săturat să-l ajute mereu cu bani pe soțul ei și să plătească datoriile familiei lui. Brigitte a fost foarte dezamăgită de Florin Pastramă când acesta a ales să plece din casă și să o lase singură cu toate problemele.

'El m-a acuzat pe mine că cică s-a întâmplat totul că stătea cu mine. Mi se pare foarte aiurea. Eu nu sunt de acord să muncesc pentru problemele altora. Am fost trup și suflet, am vrut să-l ajut, dar nici chiar așa. Nu mi se pare corect. O să merg la biserică și o să mă rog la Dumnezeu să-mi rezolve problema. O să mi-o rezolve, dar m-a deranjat reacția lui Florin. Nu i-am cerut lui niciodată nimic și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor, când eu chiar am fost alături de ei. Dragoste cu forța nu se poate, dacă vrea să plece, e alegerea lui. Fiecare alege ce vrea să facă cu viața lui. Eu sunt singură că nu au cum să-mi ia banii, eu voi demonstra că sunt banii mei, nimeni nu-i poate lua, nu sunt sursa lui de venit, sunt din vânzarea casei mele, dar mă deranjează reacția lui, a făcut ca ceilalți. Când dă de probleme renunță și pleacă', a declarat și Brigitte Pastramă în propria emisiune.

Florin Pastramă s-a mutat la mama lui

'Nu știu de ce i-a oprit banii, pentru că creditul e din anul 2008, nu e de acum', a spus mama lui Florin Pastramă imediat ce acesta i-a mărturisit că s-a reîntors în casa părintească pentru o perioadă.

Florin Pastramă se gândește la Brigitte, însă nu vrea să se întoarcă acasă deocamdată. 'Mi-e dor de Brigitte, dar nu vreau să mă întorc înapoi, mai important e să-mi rezolv problema', a ținut să precizeze afaceristul.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton