Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19. Cum se simte după 3 săptămâni în spital: "Mi-a fost teamă"

 Cica Cristina
.

Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după ce a stat trei săptămâni internat în spital. Artistul a recunoscut că i-a fost teamă în lupta cu perfidul virus și a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19 și a oferit un interviu pentru Antena 3, în care a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate și momentele dificile prin care a trecut după ce a contractat virusul.

Victor-Socaciu-1Victor-Socaciu-1

Victor Socaciu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19

Artistul s-a infectat la începutul lunii aprilie. El a ținut să vorbească despre tratamentul care l-a ajutat să se vindece și a spus că este vorba despre terapia hiperbară.

„Îţi mulţumesc şi acum că îmi dai un prilej unic, totuşi, că există în această lume atâta umanitate, există atâţi oameni minunaţi şi ei trebuie, întotdeauna să îi arătăm publicului. Aş începe să îi amintesc pe câţiva dintre cei care mi-au stat alături, care mi-au dat sfaturi pentru tratament cât mai benefic. În primul rând, coordonatorul tratamentului pe care l-am urmat de la început, deşi aflat la 17.000-20.000 de km distanţă, mi-au fost foarte aproape, zi de zi, noapte de noapte.  

E vorba de doctorul Ion Alexie din Las Vegas. De asemenea, vreau să îi mulţumesc în mod deosebit și directororului clinicii de Terapie hiperbară. Este o terapie excepţională şi vindecătoare', a povestit Victor Socaciu la Antena 3.

Cum se simte Victor Socaciu, după ce a fost infectat cu COVID-19

Cântărețul folk a făcut primele declarații despre exeperiența COVID și clipele grele pe care le-a avut de depășit. Victor Socaciu a stat internat timp de trei săptâmâni. Acum susține că se simte foarte bine. A rămas numai cu o răgușeală.

„Am stat în spital în jur de trei săptămâni. Acum sunt pe finalul tratamentului, deci mai am probabil câteva zile să închei medicaţia respectivă. Am doar o simplă răguşeală, dar în rest mă simt foarte bine', a mai povestit el pentru sursa citată.

Citește și: Fiica lui Victor Socaciu, despre starea tatălui ei, internat cu COVID-19:”Să ne rugăm pentru sănătatea lui!”

Citește și: Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19:”Mă tem că nu…”

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Pascu vorbește despre relația cu Pepe, după divorț:„E mai bine să fim fericiți'

Victor Socaciu, ajutat de Dan Puric

Victor Socaciu a mai subliniat că a fost ajutat foarte mult de Dan Puric, care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva. De îndată ce a auzit că este bolnav, a încercat să facă rost de bani pentru a-l tramsfera în altă țară.

Dan Puric a sărit să mă ajute din primele clipe când a aflat ce mi se întâmplă într-o situaţie de criză şi a încercat să facă rost de bani, să mă ducă în Germania, prin Anglia, prin toată Europa occidentală', a precizat artistul.

Victor Socaciu: „Am avut un sprijin de la rude'

Victor Socaciu a recunoscut că i-a fost teamă, însă sprijinul familiei și, în special, al soției, a constituit un factor determinant în vindecarea sa.

Da, mi-a fost teamă, ca oricărui om, sigur că da. Am avut un sprijin de la rude, fetele mele, Iulia şi Ana-Maria. De asemenea, nu pot să nu închei decât cu faptul că, adevăratul loc care vindecă rămâne totuşi familia şi îi mulţumesc mult soţiei mele care a fost în această perioadă, Îngerul meu protector', a conchis el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton