Cum și-a cunoscut Sorin Brotnei soția: "Nu l-am recunoscut, am crezut că e fotograf"

 Cica Cristina
.

Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ramona, femeia care i-a devenit și soție. Cei doi au vorbit despre începuturile relației lor, de la cum s-au cunoscut, până la cum s-a ajuns la o cerere în căsătorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Brotnei de la Akcent este un bărbat împlinit și fericit. Are o soție frumoasă, iar în urmă cu doi ani a devenit și tătic!

Povestea lor a început în urmă cu trei ani, iar cei doi au vorbit despre începuturile relației.

Invitați la Vorbește Lumea, Ramona și Sorin Brotnei au povestit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să se căsătorească după numai patru luni de relație.

Soția lui Sorin Brotnei: „Consider că m-a curtat foarte puțin”

Cei doi s-au cunoscut în cabinetul clinicii pe care Sorin Brotnei o manageria. Ramona i-a stârnit interesul artistului încă de când s-au cunoscut. Inițial, glumele și șarmul său nu prea au avut efect în fața Ramonei, care nu s-a lăsat impresionată ușor.

Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)', a povestit Ramona la Vorbește Lumea.

Citește și: Sorin Brotnei (ex-Akcent) s-a căsătorit religios.Mirii şi naşii au făcut senzaţie la petrecere cu costumele de moroşeni – VIDEO

Citește și: Sorin Brotnei s-a căsătorit civil.Nicolai Tand i-a fost naş

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:„Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, la șase zile de la despărțire:„Toate cărțile s-au dat pe față'

Sorin Brotnei: „Ea s-a conectat mai greu”

La rândul lui, solistul a vorbit despre prima întâlnire, care a fost una cu emoții.

Prima întâlnire a fost cu emoții. Eu m-am conectat de prima dată, de când ne-am văzut la clinică, ea s-a conectat mai greu', a transmis Sorin Brotnei.

Până la urmă, Sorin a reușit să o cucerească cu felul său de a fi și simțul umorului bine dezvoltat. S-au simțit bine împreună, astfel că după patru luni s-au căsătorit și se pare că lucrurile decurg minunat pentru ei.

Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El, cu interes, eu, fără, dar a decurs totul minunat', a mai precizat soția lui Sorin Brotnei.

Sorin Brotnei este tată de fată

În decembrie 2018, Sorin Brotnei a devenit tată de fată. Micuța a primit numele Ivana. „Minunăția noastra a venit la ora 20:03 și 3,880 kg!’, este mesajul transmis de Sorin Brotnei în dreptul fotografiei în care apare alături de soția sa și de fiica lor.

Sorin-Brotnei-1Sorin-Brotnei-1

Sorin Brotnei a participat la emisiunea ‘Ultimul trib’ chiar în perioada în care soția lui era însărcinată. Dincolo însă de experiența sa din Madagascar, Sorin a avut emoții și pentru ce se va întâmpla în lipsa lui acasă, în România.

‘Cel mai dor îmi va fi de soția mea, care e însărcinată. Așteptăm un copil în luna decembrie, o fetiță, și o să le simt lipsa, așa cum și ea îmi va simți mie lipsa. În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soția mea e însărcinată și că nu aș putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experiență pentru mine și știe că mi-ar plăcea să fac niște lucruri de genul acesta, de sport și supraviețuire. Și dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat!’, a spus atunci Sorin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton