Raluca Pascu vorbește despre relația cu Pepe, după divorț: "E mai bine să fim fericiți"

 Cica Cristina
.

Raluca Pascu și Pepe au divorțat, însă au rămas multe semne de întrebare după separarea lor. Cu toate că la început se anunța o despărțire cu scandal, ulterior lucrurile s-au liniștit și cei doi foști parteneri au făcut pace și se ocupă de creșterea celor două fetițe pe care le au împreună. Raluca a vorbit despre ce se întâmplă acum în familia lor și cum se înțelege cu Pepe după divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pascu și Pepe au rămas în relații foarte bune după divorț. Cei doi se înțeleg bine cum și sunt preocupați ca fetițele lor să nu resimtă foarte tare despărțirea.

Pepe-Raluca-Pastrama-1Pepe-Raluca-Pastrama-1

Cum se înțeleg Raluca Pascu și Pepe după divorț

Se ocupă de educația lor, iar Raluca are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, în calitate de tată. Susține că este un părinte foarte bun.

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție', a declarat Raluca Pascu.

Citește și: Raluca Pascu a depășit momentul divorțului de Pepe.Cum a dat de înțeles că are un nou iubit

Citește și: Oana Roman a dezvăluit cât a suferit Pepe după divorț:”A avut o situație foarte grea”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce sex are bebelușul cuplului Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu.Modul inedit în care au făcut anunțul

Raluca Pascu: „Nu m-aș fi gândit că o să ajungem să divorțăm'

Raluca Pascu a subliniat că ea și Pepe au încercat să-și salveze căsnicia ani de zile, însă până la urmă consideră că a fost mai bine că s-au despărțit. Mama copiilor artistului este de părere că acum sunt mai fericiți. În ciuda eforturilor pe care le-au depus de-a lungul timpului, nu și-au mai putut salva căsnicia.

'Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine', a mai povestit Raluca Pascu, potrivit cancan.ro.

Ce spune Raluca Pascu despre o nouă relație

De asemenea, fosta soție a lui Pepe a precizat că nu se închide în fața unei noi relații și nu a negat că, la un moment dat, este foarte posibil că o prezență masculină să-și facă loc în viața ei.

'O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum', a mai spus Raluca Pascu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton