Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

 Cica Cristina
.

Cine este Teo Costache de la Chefi la cuțite? Teo Costache a intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9 al cooking show-lui. Are 28 de ani și, în afară de bucătărie, mai are și alte pasiuni cel puțin la fel de interesante. Iată câteva detalii despre unul dintre cei 23 de concurenți rămași în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Teo Costache și-a făcut apariția în cea de-a noua ediție a sezonului 9 de la Chefi la cuțite. A venit să-și testeze calitățile culinare și a plecat acasă cu trei cuțite, preparatul său fiind apreciat de toți cei trei chefi. A mers mai departe și a primit tunica albastră și un loc în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Teo-Costache-1Teo-Costache-1

Cine este Teo Costache de la Chefi la cuțite

Cine este Teo Costache de la Chefi la cuțite? Tânărul în vârstă de 28 de ani nu este străin de lumea mondenă, fiind chiar un nume cunoscut în industria muzicală din România. Teo Costache face parte din echipa de producție muzicală pe care o are Adda, iar până acum s-a remarcat pentru colaborări cu mai mulți artiști de top din țară. Reamintim că și Cătălin Rizea, soțul Addei, a fost la Chefi la Cuțite.

Nu este doar producător muzical, ci și actor. Chiar el a povestit că prima lui pasiune este muzica și a cochetat mai târziu cu actoria. A descoperit muzica de la o vârstă fragedă, de când avea aproximativ 7 ani, în timp ce actoria a venit mai târziu.

Teo Costache de la Chefi la Cuțite este actor

Teo Costache de la Chefi la cuțite este acum absolvent UNATC.

„De la 6-7 ani am descoperit muzica. E moștenire de familie, tatăl meu cu frații lui au avut o trupă, bunicul a cântat și a avut toate instrumentele în casă, străbunicul a cântat în orchestra Barbu Lăutaru cu Maria Tănase. Actoria a venit pe parcurs și cred că la un moment dat se intersectează', a povestit Teo Costache.

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite.Ascunde o mare dramă

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Citește și Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Teo Costache, o apariție de senzație

Teo Costache a avut o apariție memorabilă la Chefi la cuțite. A făcut spectacol în fața juraților și a fost recunoscut din prima de către Florin Dumitrescu.

„Aah, te știu. Nu ne zici cum te cheamă, nu ne zici nimic, începi direct să cânți. Cânți direct, prietene', a fost prima reacție a chefului, în echipa căruia se și află acum.

Teo Costache a venit cu un preparat simplu la Chefi la cuțite, însă a făcut furori în rândul celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

A pregătit gogoși făcute cu lingura și acoperite cu smântână și gem, iar rezultatul a încântat papilele gustative ale celor trei chefi. Cu toate că rețeta a fost una ușor de făcut, jurații s-au arătat impresionați. Gogoșile au fost gustoase și fragede, iar chef Sorin Bontea a ținut să sublinieze că, pur și simplu, se topesc în gură.

Teo Costache gătește numai pentru tatăl său

Teo Costache de la Chefi la cuțite nu consideră că este un bucătar desăvârșit, ba chiar dimpotrivă! Concurentul a declarat că singura persoană pentru care gătește este tatăl său.

Actorul și-a descoperit din copilărie pasiunea pentru bucătărie, cumva forțat de împrejurări. A început să gătească pe când era în liceu, dat fiind că mama sa era plecată la muncă, iar tatăl său nu avea aptitudini în bucătărie.

Chiar dacă, în plan profesional, a ales un alt drum, el nu a încetat să gătească. Îi pregătește diverse preparate părintelui său, care le apreciază pe măsură.

Teo Costache a demonstrat, totuși, că se pricepe foarte bine să dea savoare mâncării, ceea ce l-a propulsat mai departe, direct în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton