Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia. Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

 Lupescu Anca
.

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii Acces Direct, după ce Emily a demisionat cu scandal.

Fericită și emoționată, Cosmina a postat anunțul pe pagina personală de Facebook, în care își exprima nu doar mulțumirea, ci și recunoștința pentru că visurile i-au devenit realitate.

Tânăra a înlocuit-o în echipa Acces Direct pe Emily Burghelea, după ce aceasta și-a dat demisia cu scandal. 

Cosmina Adam este o tânără din Vaslui, cântăreață de muzică populară, care va lucra și ca reporter special în cadrul aceleași emisiuni.

Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct  și reporter special', a scris ea pe pagina ei. 

„Nu vă puteți închipui cat de fericităăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!', a scris Cosmina pe Facebook.

Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct: „O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

Cosmina a studiat la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă' Iaşi și a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu' tot din Iași. Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam este la bază violonistă, dar este și solist vocal. A câștigat în  2010 un concurs de frumusețe. 

A urmat examenul de bacalaureat, unde artista a obţinut 5 la Limba Română şi 6 la Matematică, nota finală fiind 6,95. Ajunsă la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar după absolvire a obţinut chiar şi o catedră, ca profesor de muzică, la o şcoală din judeţul Dolj.

Dani Oțil i-a făcut curte

A devenit virală atunci când a fost invitată la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, în 2017, unde Dani Oţil care i-a făcut curte, în direct. 

Prezentatorul a vorbit și a glumit cu Cosmina, pe tot parcursul emisiunii, făcându-i curte într-un mod amuzant, așa cum și-a obișnuit deja telespectatorii. Totul se întâmpla acum 3 ani, când Cosmina abia se mutase în București și își promova melodiile populare în cadrul diverselor emisiuni.

După comentariile pe care Dani le-a făcut cu privire la fotografiile sexy ale Cosminei Adam, Răzvan l-a numit pe colegul lui „libidinos', desigur, într-un mod amuzant.

maxresdefault-1maxresdefault-1

Mai mult, odată cu plecarea Flaviei Mihășan, Dani Oțil pusese ochii pe Cosmina Adam pentru postul de asistentă tv. N-a fost să fie, așa că Ramona Olaru a înlocuit-o pe blondina care a devenit mamă pentru prima dată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton