Cristi Borcea, dezvăluiri fabuloase: "Am patru copii concepuți în detenție!". Ce spune fostul boss de la Dinamo despre camera nupțială din pușcărie

 Dumba Gabriela
.

Invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu', de pe GSP.RO, Cristi Borcea a făcut o serie de dezvăluiri fabuloase despre cei cinci ani petrecuți în pușcărie și a clarificat curiozitățile legate de întâlnirile sale cu Valentina Pelinel, mai ales că ultimii săi trei copii au venit pe lume când era după gratii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria din cea de-a doua căsătorie. N-am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent.”, a povestit Cristi Borcea.

Fostul boss de la Dinamo recunoaște că a avut noroc cu frații Becali, Victor și Giovani, condamnați și ei în „Dosarul Transferurilor”, care i-au ridicat moralul și l-au ajutat să suporte mai ușor condițiile din pușcărie.

„Oricum în pușcărie cel mai important era moralul, iar Giovanni era cel mai tare dintre noi, Victor era mai calm. Am avut mare, mare noroc cu ei! Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!”, a mai declarat Borcea.

Valentina-Pelinel-și-gemenele-1-1-1Valentina-Pelinel-și-gemenele-1-1-1

Borcea îi contrazice pe cei care au spus că soția sa, Valentina Pelinel, venea în vizită fără probleme.

„La pușcărie e pază și sunt camere de luat vederi peste tot. Totul este monitorizat! A ieșit un nebun și a zis că Valentina venea la mine pe secție… Ca să intri în primul rând nu ai voie cu nimic, treci prin camere, prin filtre. Mergeai câte un kilometru ca să ajungi până la secție. Era monitorizare!

Am mai auzit-o și p-asta cu sala de fitness. La Jilava era o sală mică de sport, dar în exterior. Iar la Poarta Albă nu exista așa ceva.”, a spus Borcea la GSP.ro.

La 50 de ani, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. A avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani).

În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei: pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Alina i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo din 2003 până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie.

Ulterior, Borcea a înşelat-o şi pe Alina. În 2007 s-a îndrăgostit de avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani.

Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Borcea le achită o pensie alimentară de lux.

Cu Valentina Pelinel s-a căsătorit în 2018 și au împreună trei copii: un băiat Milan (4 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, născute pe 1 martie 2019.

„Am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria e mai greu. Și Coco, băiatul meu e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face!”, a mai declarat Cristi Borcea la „Prietenii lui Ovidiu'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton