Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi. Are mai multe afaceri, inclusiv în străinătate

 Laciu Andreea
.

Cine este Cosmin Curticăpean. Soțul Laurei Cosoi este foarte discret când vine vorba despre viața lui personală, cu toate că este căsătorit cu o actriță cunoscută de toată țara. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fetițe adorabile: Rita, Vera și Lara. În data de 26 mai 2022, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 10 ani de relație, iar actrița a ținut să transmită la acel moment un mesaj deosebit de emoționant în legătură cu acest eveniment fericit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmin Curticăpean. Anul trecut, cu ocazia împlinirii unui deceniu de relație, Laura Cosoi a postat un mesaj frumos, care i-a impresionat pe fanii ei.

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată’, a scris artista pe blogul personal, la acea vreme.

laura-cosoi-si-cosmin-curticapean-1laura-cosoi-si-cosmin-curticapean-1

Cine este Cosmin Curticăpean

Soțul Laurei Cosoi are 46 de ani, iar părinții lui se numesc Ani și Doru. Originar din Târgu Mureș, partenerul de viață al frumoasei actrițe este un om de afaceri deosebit de prosper. Mai precis, conform Fanatik, Cosmin Curticăpean deține cinci firme, dintre care două sunt în domeniul comunicațiilor, care s-au extins și peste hotare, în Germania și în Austria.

Cine este Cosmin Curticăpean. Una dintre companiile deținute de soțul actriței este un salon de înfrumusețare, care are activitate în Brașov și care este condus, culmea, de o fostă parteneră. În aceasta, omul de afaceri a investit 30.000 de euro, conform sursei citate anterior.

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean: „Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'/ EXCLUSIV

Citește și: „Am fost în comă, câteva luni.Nu credeau că o să rezist”. Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani

Citește și: Cum li s-a schimbat viața Laurei Cosoi și soțului ei, după ce au devenit părinți a treia oară: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri' / EXCLUSIV

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, vacanță de vis în Bali:”Casa mea pentru trei luni”. Ce mesaj le-a transmis artista celor care o critică

Cum s-au cunoscut cei doi soți

Cine este Cosmin Curticăpean. Omul de afaceri și Laura Cosoi s-au întâlnit pentru prima dată într-un restaurant, apoi soarta i-a adus iar împreună, într-o vacanță. Pentru o vreme, au folosit tot felul de trucuri ca să își țină relația departe de ochii curioșilor.

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje.

Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi’, a dezvăluit Laura Cosoi, într-un interviu mai vechi.

Ce spune Cosmin Curticăpean despre căsnicia cu Laura Cosoi

Cine este Cosmin Curticăpean. Și-a asumat consecințele unei relații cu o vedetă, însă nu își dorește să apară și el în lumina reflectoarelor. Preferă liniștea de acasă și să se bucure de timpul petrecut alături de soție și de fiicele lor.

'Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea.

În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentimente puternice. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi', a spus în anul 2012, Cosmin Curticăpean, pentru Libertatea.

Sursă foto: Facebook, Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton