Bebe Cotimanis o susține pe fiica lui vitregă, Ada Dumitru, la Survivor 2023: ”Strigăm în casă, în fața televizorului. Suntem foarte mândri de ea”

 Calin Maria Bianca
.

Bebe Cotimanis o susține pe fiica lui vitregă, Ada Dumitru, la Survivor 2023. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cel mai râvnit show TV a început deja să fie difuzat pe micile ecrane. Da, este vorba chiar despre Survivor România 2023. Printre concurenții acestui sezon se numără și Ada Dumitru, fiica Iuliei Dumitru, iubita actorului. Iată cum o susține acesta, alături de întreaga ei familie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bebe Cotimanis este un familist convins atunci când vine vorba de copii! Nu doar la ai lui ține foarte mult, ci și la fiica cea vitregă. Acum, când Ada Dumitru este una dintre concurentele de la Survivor, în fiecare seară când se difuzează emisiunea, toți stau în fața televizorului, cu marele actor în plan principal. Îi știu fiecare mișcare și o susțin cât de mult pot, trăind momentele cu maximă intensitate.

c2c2

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după despărțirea de soția sa, Bebe Cotimanis a început o relație cu Iulia Dumitru. Aceasta are și o fiică, pe Ada Dumitru, care este acum concurentă la Survivor România 2023. Așa cum era de așteptat, actorul și iubita lui urmăresc fiecare ediție a emisiunii de la PRO TV, susținând-o pe tânără în marea competiție.

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru:„Nu este ușor de trăit cu mine'

Citește și: Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă și de copiii soțului din prima căsătorie:„Mai are doi băieți. Nu e așa ușor'

Citește și: Actrița Gina Lollobrigida a murit la vârsta de 95 de ani

Bebe Cotimanis o susține pe fiica lui vitregă, Ada Dumitru, la Survivor 2023

Bebe Cotimanis se declară un susținător adevărat al fiicei sale vitrege. Este ochi și urechi atunci când începe emisiunea și o susține alături de mama ei. Nu doar că privesc micile ecrane, ci o încurajează de parcă Ada Dumitru ar fi lângă ei și ar auzi totul. Iulia Dumitru, iubita actorului, a declarat că atât ea, cât și partenerul ei de viață, sunt extrem de fericiți că ea este acolo, având încredere deplină în puterile ei și ambiția de care dă mereu dovadă.

Ada se descurcă bine în concurs, suntem foarte mândri de ea. Aseară (n.r. – marți) strigam în casă, în fața televizorului și eu, și Bebe, și bunica 'hai Ada'. Nu m-am uitat până acum la această competiție televizată, dar acum pot să zic că mă declar fanul ei numărul 1. Avem emoții mari pentru ea, însă am încredere că o să se descurce și o să fie bine. Știu că Ada poate și este o fată foarte echilibrată. A făcut toată viața ei sport, a sărit cu parapanta și cu parașuta, a făcut și surf. Nu îmi fac probleme.

Am unele emoții când mă gândesc că nu se hrănesc bine. Atunci când a plecat în Republica Dominicană am dus-o la aeroport și am avut ultimul contact vizual cu ea. Noi avem un ritual al nostru așa că atunci când ne-am despărțit i-am zis 'să nu uiți să mănânci ciocolată'. Ea nu a mâncat în ultima perioadă prea bine, dar sper să fie ok. Bebe o susține necondiționat în tot ceea ce face. Am fost la aeroport cu toții atunci când a plecat', a declarat Iulia Dumitru, mama Adei, pentru Click!.

Cine este Ada Dumitru de la Survivor România 2023

Ada Dumitru este o actriță talentată carea a jucat alături de multe nume mari și celebre. Aceasta provine dintr-o familie cu vechime în acest domeniu. Mama Adei este actrița Iulia Dumitru, iar tatăl ei vitreg este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, chiar Bebe Cotimanis. Face parte din echipa celor 12 Faimoși de la Survivor România 2023, iar alături de alte vedete, precum Vica Blochina sau Jorge o să poarte banderola roșie și va lupta pentru marele premiu.

În spatele marelui ei talen actoricesc, Ada Dumitru are o poveste foarte intersantă și captivantă. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie când avea doar șapte ani, în urma unei întâmplări. A visat că era la mare, apoi au apărut foarte multe meduze care 'i-au scris un mesaj în apă', astfel că de aici a pornit totul.

„Se făcea că aveam 7 ani şi eram cu părinţii mei la Costineşti. Îmi plăcea mult să mă dau cu banana pe mare.M-am dat cu banana şi după una din căzături m-am uitat în apă şi am văzut mii de meduze sclipitoare care se aliniaseră scriind Pasiunea ta pentru actorie începe ACUM’. Chiar era scris cu caps lock ACUM’. True story’, a povestit actrița pentru Adevărul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton