Cum s-a schimbat viața Mariei Dinulescu de când vinde case în Dubai: „Niciodată nu am crezut că voi fi actriță, cu atât mai mult consultant imobiliar. Satisfacțiile financiare sunt foarte mari” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum s-a schimbat viața Mariei Dinulescu de când vinde case în Dubai. Un nume de rezonanță în lumea filmului, Maria Dinulescu, și-a descoperit recent o altă pasiune, care îi aduce venituri mai consistente, și s-a îndreptat spre un domeniu ce nu are nicio legătură cu cinematografia. Chiar dacă pare greu de crezut, în acest moment, actrița vinde case în Dubai. Am vorbit cu ea despre noua sa viață pe un alt continent, despre provocările și satisfacțiile pe care i le aduce noua profesie, despre dorul de casă și nu numai…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De la începutul anului te-ai mutat în Dubai. Te-ai acomodat? Familia ta ce spune?

Am, deja, experiența vieții în New York, Los Angeles, Paris, Amsterdam și Roma. Ideea de apartenență la o singură națiune este înlocuită în ziua de astăzi cu diverse forme de cetățenie. Ar fi de ajutor să ne gândim la noi înșine ca cetățeni ai viitorului cu valori comune. În fiecare loc în care locuim, fie că este o platformă online sau un loc geografic, cred că avem responsabilitatea de a avea o atitudine incluzivă. Atașamentul sau dependența față de o anumită geografie sunt experiențe ale trecutului. Mă interesează mai mult exercițiul constant de adaptabilitate la viitor. Familia mea este una foarte deschisă la nou.

maria-dinulescu-1maria-dinulescu-1

Citește și: Maria Dinulescu vinde case în Dubai ca să investească în actorie:Sigur voi face banii pentru film'/ VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce vrea să facă actrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai:„Profitul este garantat'

Citește și: Nicoleta Nucă nu a băut apă până la vârsta de 15 ani:„Psihicul meu nu accepta acest lucru. Îmi venea să…'

Citește și: Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu:'Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri'

Cum s-a schimbat viața Mariei Dinulescu de când vinde case în Dubai

Ai învățat să faci și case în pandemie. Cum arată casa ideală pentru tine?

Cineva îmi spunea că deținem atât cât folosim. Casa ideală este acolo unde te poți odihni. Trăim foarte puțin în casele pe care le achiziționăm sau construim. Majoritatea timpului îl petrecem în exterior. Singura casă pe care o purtăm cu noi este corpul nostru. Cred cel mai mult în a investi în tine însuți. În a avea o curiozitate constantă către informație, cultură, în a avea un exercițiu zilnic al sentimentelor pozitive și, desigur, acea umilință care ne ajută să fim recunoscători și timizi în fața acestei vieți care ne este dată.

Vinzi case, o meserie nouă pentru tine. Ai crezut vreodată că o să faci și altceva, în afară de a juca în filme?

Știam că voi lucra într-un laborator. Niciodată nu am crezut că voi fi actriță, cu atât mai mult consultant imobiliar. Posibilitățile sunt multiple pentru fiecare dintre noi. Suntem, deja, într-o criză energetică și bănuiesc că foarte mulți au realizat că au nevoie să se adapteze noii realități. Marea calitate a omului este de a se adapta. Dă-i creierului să repete o informație de patru ori, iar a cincea oară o va executa din memorie.

Este amuzant să vezi că, de foarte multe ori, mulți dintre noi ne opunem schimbării. Cred că ne-ar ajuta un gadget care să ne scaneze și care să ne spună care sunt capacitățile noastre principale. Am putea gestiona eficient posibilitățile noastre biologice. Un alt gând pe care îl am este legat de faptul că ne preocupă numai existența noastră fizică pe Pământ și nu ne adaptăm valorii pe care o putem aduce experienței digitale. Trăim, comunicăm în atât de multe forme. Ne punem bariere constante, decizând numai între câteva nuanțe. Mi-ar plăcea să avem mai multă încredere în acest sistem complex numit om.

„Jurizez pentru Emmy Awards'

Ai renunțat la meseria ta? Mai ești la curent cu ceea ce se întâmplă în acest domeniu?

Jurizez pentru Emmy Awards și merg la Cinema Akil foarte des aici, în Dubai. Nu exersez pentru moment, însă mi-ar face plăcere să revin pe platoul de filmare.

Performanțele tale sunt lăudate de șefi. Câte imobile ai reușit să vinzi? Și ce ți-ai mai propus în acest sens?

Deja am fost promovată team leader, iar vânzările merg foarte bine. Dacă te iei în serios în imobiliare, muncești 1000%. Satisfacțiile financiare sunt foarte mari, însă este un domeniu în care îmbătrânești într-un an câți alții în 10. Dar locuiesc într-un oraș unde există o fundație a viitorului. Îmi doresc să îmi descopăr mai multe valențe, într-un spațiu ca acesta.

Cine își cumpără cel mai mult case în Dubai? Românii sau…

Rușii. Ei sunt cei care au făcut cele mai multe achiziții în domeniul imobiliar.

Mai reușești să vii în România?

Revin cu plăcere, de fiecare dată când e necesar.

Ce îi lipsește cel mai mult din România

Îți lipsește ceva de acasă?

Sunetul pădurii din grădina mea.

În America ai fost și mai departe de casă. Ce a fost cel mai greu?

Sunt o luptătoare și o persoană curajoasă. Nu îmi dau seama când este ceva greu. Mă bucur de tot ceea ce trăiesc ca un copil – această exuberanța mă face să mă îndrăgostesc de tot ceea ce trăiesc. Nimic nu pare greu.

Cum a fost pentru tine visul american?

Șansa de a trăi în democrație după o copilărie trăită în comunism. În Emiratele Unite simt că trăiesc într-o societate echilibrată.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton