Cine este Codruța Began de la Survivor 2023. E căsătorită cu antrenorul secund al naționalei feminine de volei

 Laciu Andreea
.

Cine este Codruța Began de la Survivor 2023. Concurenta de la Survivor România 2023 face parte din echipa Războinicilor în acest sezon. Este determinată să dea tot ce este mai bun pe traseele din Republica Dominicană. Este convinsă că disciplina care o caracterizează în profesia ei o va ajuta să facă performanță în junglă. Speră să se întoarcă acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu. Cu siguranță, îi va fi greu să stea departe de soțul și de fiul ei, dar va și lupta mai aprig de dragul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat cine este Codruța Began de la Survivor 2023. Ei bine, concurenta și-a transformat pasiunea pentru sport într-o adevărată carieră, iar dragostea vieții ei provine din același domeniu. Este căsătorită cu un antrenor de volei feminin și unul dintre cei mai buni și mai apreciați foști voleibaliști din țara noastră. Din povestea lor de iubire, a venit pe lume un fiu.

codruta-began-2codruta-began-2

Codruța Began – Viață personală

Cine este Codruța Began de la Survivor 2023. Codruța Cipriana Began este din Cluj-Napoca, dar locuiește în prezent în orașul Constanța. Este căsătorită cu Radu Began, fost mare voleibalist, antrenor la echipa feminină de volei a CSM Constanța și antrenorul secund al naționalei feminine de volei a României. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Erik, în vârstă de 18 ani.

„Avem băiat major! Nu știe că mi-a oferit cea mai frumoasă zi din viața mea acum 18 ani când s-a născut, iar eu nu știu cum să-i mulțumesc pentru asta. Uneori sunt prea aspră, iar alteori sunt prea protectivă, asta din dorința de a-l ști în siguranță. Îmi doresc pentru el sănătate și noroc să-și poată realiza aspirațiile. Te iubim, dragul nostru, mai mult decât știi!!”, a scris Codruța Began de la Survivor 2023, pe Facebook, despre fiul ei, Erik, în data de 2 iulie 2022.

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor 2023. Lucrează ca barman

Citește și: Cine este Alin Chirilă de la Survivor 2023. A fost gonit de acasă de tatăl lui, la 17 ani

Citește și: Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023. Are o fetiță

Citește și: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor 2023. Și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani

Codruța Began – Carieră

Cine este Codruța Began de la Survivor 2023. Codruța Began a absolvit un curs acreditat ca să devină tehnician nutriționist în data de 22 iulie 2018, apoi a participat și la două workshop-uri din domeniu: Funcțional Training, Modulul 2, în data de 18 noiembrie 2012 și Fit&Fly, Modulul 2, în data de 21 octombrie 2018, potrivit Fitness Scandinavia. A urmat și un master în Administrarea Afacerilor la Universitatea „Ovidius' din Constanța, conform informațiilor de pe profilul ei de Facebook.

Lucrează ca profesoară de educație fizică și sport. Conform profilului de Instagram, este și instructor de aerobic, antrenor personal de fitness, ocupându-se atât de exercițiile fizice ale elevilor ei, cât și de planurile nutriționale pentru aceștia. A început să lucreze la o sală de fitness în data de 1 ianuarie 2020, conform informațiilor de pe profilul ei de Facebook.

„Bună! Sunt Codruța Began, noua concurentă la Survivor Romania 2023. Din data de 9 Ianuarie ne vedem pe ProTv și Voyo in zilele de luni, marți și miercuri, ora 20:30!', este mesajul postat pe contul ei de Instagram.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor

Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton