Delia, sfaturi pentru femeile cu vârsta peste 40 de ani: ”Nu vă mai pedepsiți, nu mai...”

 Calin Maria Bianca
.

Delia, sfaturi pentru femeile cu vârsta peste 40 de ani. Îndrăgita artista a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile făcute zilele trecute, după ce mai mulți fani i-au recomandat să se îmbrace 'ca un om normal'. A reacționat imediat cu replici neașteptate, însă asta nu a fost tot. Frumoasa vedetă continuă cu o serie de recomandări după criticile avute în privința stilului ei vestimentare. Iată ce le îndeamnă pe femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a fost dintotdeauna una dintre artistele nonconformiste, căreia nu i-a păsat prea mult de gura lumii. Deseori a fost criticată de către hateri, fie pentru look-ul său excentric, fie pentru ținutele pe care le îmbracă când urcă pe scenă. Cu toate astea, frumoasa jurată de la iUmor a continuat săfacă lucrurile așa cum îi place ei, fără a ține cont de cei din jur.

delia-9delia-9

Chiar și zilele trecute a fost criticată pentru că nu se îmbracă 'ca un om normal' în viziunea multora. A pus punctul pe 'i' și a venit cu o serie de replici acide pentru răutăcioșii din mediul online. La scurt timp însă, a postat și o serie de sfaturi și recomandări pentru femeile ce au trecut de 40 de ani și care se consideră bătrâne de la această vârstă.

Citește și: Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. Andreea Bălan:„Vine cu decorul, vine cu dansatorii'

Citește și: Delia, noi declarații controversate:”Genurile feminin și masculin nu sunt reale”

Citește și: Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu cinci etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Citește și: Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023.Jorge și Vica Blochina sunt pe listă

Delia, sfaturi pentru femeile cu vârsta peste 40 de ani

După ce le-a spus tuturor celor din mediul online care o critică pentru stilul ei vestimentar că o să se îmbrace mereu așa cum îi place, Delia a venit cu o serie de sfaturi pentru femeile de pe 40 de ani. Frumoasa artista le-a recomandat ca și după cele patru decenii de viață să se simtă la fel ca în tinerețe și să nu renunțe la lucrurile și obiceiurile lor doar pentru că cei din jur spun că nu mai au vârsta care să le permită acest lucru.

'Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani. Nu mai pot să mă îmbrac. Nu mai pot să fac, nu mai… nu, prea mult nu mai … Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!', a spus Delia pe rețelele de socializare.

Ce a postat Delia înainte de acest mesaj pentru femeile de peste 40 de ani

Delia a vrut să transmită acest mesaj femeilor de peste 40 de ani încă de când a fost criticată pentru cum se îmbracă. Totuși, nu a făcut-o imediat, însă un video găsit pe Internet i-a dat serios de gândit, așa că nu s-a mai abținut. Frumoasa artistă a distribuit și un video în care apărea o femeie trecută de prima tinerețe, care arăta foarte bine și dansa așa cum nu multe tinere ar putea. Bineînțeles, și video, cât și mesajul, sunt doar pentru a demonstra că vârsta este, până la urmă, doar un număr și atât.

Cum a răspuns Delia valului de critici privind stilul ei vestimentare

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, atunci când urcă pe scenă, Delia este atentă la fiecare detaliu, mai ales la imaginea ei. Cântă uimitor și are o voce de aur, însă ținutele ei din ultima vreme au fost motivul de discuție al haterilor din mediul online. Mulți au criticat-o că nu îmbracă 'ca un om normal', astfel că artista a reacționat imediat cu o serie de replici dure.

„Haideți să vorbim că nu am mai vorbit de mult! Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea „Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?'. Orice ar însemna „normal'. Pentru că nu sunt un om normal. Se pare că e nevoie de o subtitrare. În momentul în care se postează un artist într-o ținută, trebuie să să specifice că se duce la un cooncert. Concertul este acolo unde există o scenă, lumini, reflectoare. Unde oamenii au plătit un bilet pentru că vor să vadă ceva spectaculos. Nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal.„,a spus Delia pe Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton