Cu ce se ocupă Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu: "Sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu..."

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Romică Țociu nu calcă pe urmele tatălui său, unul dintre cei mai iubiți actori români. Iată că așchia mai sare departe de trunchi, uneori, și Cătălin Țociu nu este actor, ci are cu totul alte pasiuni. În schimb, Romică Țociu a reușit să dea mai departe talentul său pentru că fiica lui, Daria, vrea să se facă actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Țociu nu a moștenit talentul tatălui său, însă merge pe o arie profesională deloc străină familiei sale. Concret, la cei 25 de ani, fiul lui Romică Țociu este pregătit să își deschidă propria afacere culinară pentru că este foarte pasionat de gătit, spre deosebire de sora lui care se visează actriță.

catalin-fiu-romica-tociu-crop-1663161130catalin-fiu-romica-tociu-crop-1663161130

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu

O pasiune mai veche l-a făcut pe Cătălin Țociu să pornească pe drumul gastronomiei, fiind decis să își deschidă propriul restaurant.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv', a declarat Cătălin Țociu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cătălin Țociu nu are de gând să lase pasiunea pentru gătit la nivel de hobby, ci are planuri mari în acest sens. Fiul lui Romică Țociu vrea să-și ducă pasiunea la rang de artă, motiv pentru care acum studiază din greu. 

„După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.

Greutatea nu este în a obține, ci de a menține de-a lungul anilor. Are puțin o logică legat de faptul că cei care își dau silința (…) Sunt colegi de-ai mei care sunt deja bucătari și le trebuie diplomă', a mai spus fiul actorului.

Cătălin Țociu are și o familie frumoasă și, de curând, actorul a devenit bunic pentru a doua oară. Cătălin și Ligia, soția lui, i-au oferit doi nepoți lui Romică Țociu: un băiețel și o fetiță.

Citește și: Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, la 7 luni după ce a înghițit bilele magnetice:'A fost operat de două ori'

Citește și: Cum arată copiii lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva!Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Citește și: Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Refuz să mă las înduplecat…'

Daria, fiica lui Romică Țociu, vrea să fie actriță

Fiica actorului, Daria, îi calcă pe urme tatălui ei. Deja a jucat în diverse producții și se pare că vrea să fie o mare actriță, exact ca și Romică Țociu. Daria face teatru de la vârsta de opt ani, iar talentul ei nu a rămas nerecompensat.

A primit calificative foarte bune pentru prestația sa de pe scenă și, în plus, a avut ocazia de a face parte din distribuția „Five o’Clock' la vârsta fragedă de doar 11 ani.

„Se pregătește pentru Admitere. Vrea să dea la Teatru. Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta… Nu doar să fie împins de la spate de părinte.

Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri. Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani.

Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna. Ea a luat Bac-ul anul acesta cu note mari. Nevastă-mea a spus, asta-i singura din familie care învață. Cred că ne-a schimbat copilul la maternitate’, spunea Romică Țociu, pentru fanatik.ro., în toamnă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton