Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Ce rol va interpreta

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Noul sezon al serialului Adela, cel cu numărul 3, le aduce telespectatorilor mari surprize. De pe data de 27 ianuarie 2022, în cadrul peliculei va apărea și Claudia Vasile. Actrița va interpreta un personaj cu adevărat deosebit și e nerăbdătoare să arate țării cât de talentată este. Iată primele declarații ale vedetei despre rolul de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Surpriză uriașă pentru fanii serialului Adela, de la Antena 1! În noul sezon, cel cu numărul 3, va apărea și actrița Claudia Vasile. Aceasta se alătură distribuției cu o mare doză de entuziasm, fiind onorată de rolul pe care l-a primit în pelicula fenomen.

claudia-vasile-adela-1claudia-vasile-adela-1

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Sezonul 3 al serialului Adela va avea premiera peste doar câteva zile, joi, pe 27 ianuarie 2022. De atunci, telespectatorii o vor putea vedea în cadrul distribuției și pe actrița Claudia Vasile. Ea a mai apărut și în al doilea sezon, în ultimele episoade.

Citește și: Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghe:„Și în casă e sculptat numele lui'

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:„Am dormit cu masca pe față'

Citește și: Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022.Ce s-a întâmplat cu ea, după ce a leșinat

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Fanii serialului Adela ard de nerăbdare ca noul sezon să înceapă, mai ales după sfârșitul dramatic al sezonului trecut. În sezonul 3, va apărea și actrița Claudia Vasile. Aceasta îi va da viață personajului Raluca Iftimie, fiica senatorului Alexandru Iftimie. Raluca va face unele lucruri și dezvăluiri ce vor schimba parcursul altor personaje din peliculă.

Raluca Iftimie, personajul interpretat de Claudia Vasile în serialul Adela, e o fire sensibilă și puțin naivă. Tânăra a avut parte de multe suferințe din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu). Bărbatul a lăsat-o gravidă după un viol, de la o vârstă fragedă.

Raluca Iftimie, personajul jucat de Claudia Vasile, a făcut o întrerupere de sarcină, în urma violului. Din cauza ei, tânăra a ajuns în stare gravă la spital și a fost la un pas de moarte. Această experiență cutremurătoare a făcut-o pe Raluca să devină o fire antisocială, ce suferă de depresie cronică. Doar o nouă relație cu persoana potrivită o va putea ajută să treacă peste trecutul dureros.

Ce rol va interpreta Claudia Vasile în serialul Adela

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Claudia Vasile spune despre personajul ei din serialul Adela că este „un puternic exemplu feminin'. Raluca Iftimie va reuși să își păstreze bunătatea, deși viața nu a fost tocmai blândă cu ea.

„Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea, deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei.

Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină. Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut.

Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!', a spus Claudia Vasile despre rolul ei din serialul Adela, potrivit Antena 1.

Claudia Vasile, despre serialul Adela: „Am ajuns într-o echipă darnică'

Cine este Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela. Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela, a fost foarte încântată când a primit acest rol din partea Ruxandrei Ion. Spune despre pelicula de la Antena 1 că e un proiect superb, iar colegii de pe platoul de filmare au primit-o cu brațele deschise.

„Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunați din echipă care m-au primit cu brațele deschise.

Am ajuns într-o echipă mare, darnică și care mi-a oferit posibilitatea să mă dezvolt şi alături de care simt că m-am întregit ca actor.', a continuat ea.

Cel de-al treilea sezon al serialului Adela va debuta joi, pe 27 ianuarie, de la ora 20:00. Pelicula e disponibilă la Antena 1.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton