Benzile Washi: Ce Sunt și Cum le Poți Folosi în Proiectele Tale

 advertising.ringier
.

Banda adezivă washi este un tip de hârtie produsă în Japonia, țară unde arta este un stil de viață. Din punct de vedere tehnic, banda adezivă washi este similară benzii izoliere, însă mai rezistentă și mai estetică, mulțumită cromaticii și modelelor diversificate.

Ce face banda washi atât de specială?

Acest tip de bandă este obținută din fibre naturale, bambus sau dud japonez. Design-ul atractiv a captat rapid atenția celor care preferă să ofere un suflu nou obiectelor din casă, obiecte peste care timpul sau utilizarea repetată și-au pus amprenta.

De ce a devenit atât de populară pentru oamenii de toate vârstele?

Banda washi este tratată ca o adevărată vedetă în proiecte și activități creative. Motivele încep cu ușurința la îndemânare pe care acest produs o asigură. Are o aderență excepțională pe orice tip de suprafață, prezintă un nivel crescut de rezistență la apă. Gama cromatică și imprimeurile nu sunt niciodată identice, astfel există sigur câte un model care să rezoneze cu orice obiect din casă.

La ce folosește banda washi?

Dacă sunt clare plusurile care transformă banda washi într-un ‘must have pentru activitățile hand-made, hai să vedem ce creații uluitoare poți realiza cu aceasta.

Este indicat să te aprovizionezi cu benzi adezive washi în cât mai multe culori și imprimeuri. Datorită bogăției de nuanțe vesele și tipare unice, încurajezi imaginația să dea formă unor idei cât mai originale.

Te pregătești de aniversarea copilului tău? Planifici o mică petrecere alături de prieteni în grădina casei? Suporturile pentru pahare s-au decolorat și au devenit monotone? Nu te grăbi să cumperi altele noi. Personalizează-le utilizând banda adezivă washi, iar invitații te vor aprecia pentru realizările tale.

Nici suporturile pentru lumânări nu fac excepție de la regula trecerii timpului. Fie că preferi să le însuflețești pe cele vechi, fie ai de gând să realizezi unul făcut de mânuțele tale, banda adezivă washi este alături de tine pentru a decora o sticlă albă de vin sau un recipient, borcan, etc. Cu puțină îndemânare și destulă inspirație, poți obține suporturi pentru lumânări sau felinare care să se integreze cu succes în design-ul casei sau al grădinii.

În casa ta există un scaun vechi, pe care nu te lasă sufletul să îl arunci? Nici nu trebuie să renunți la lucrurile dragi. Cel puțin nu face asta până nu pui în aplicare și de această dată ‘abilitățile benzii adezive washi. Acesta poate fi secretul cu care să mergi la sigur dacă ai în plan recondiționarea unui scaun primit cadou de la bunici, de exemplu. Recondiționează scăunele sau măsuțe, fără a implica vopsele sau șabloane, ci folosind banda washi. E mult mai ieftin și în plus, oferi mobilierului culorile potrivite fără să colinzi prea mult magazinele.

Ramele sau albumele pentru fotografii se numără printre cele mai intime cadouri sau obiecte de care ne este greu să ne dezlipim. Trecerea timpului șterge culorile, deci se impune un nou ‘luciu. Ori, poate ai chef să creezi o ramă foto pe care să o dăruiești cuiva drag de casă nouă. Va aprecia mai mult ceva creat de tine. Indiferent de context, lipește bandă adezivă peste aceasta și lasă-te surprins de rezultat.

O vază de flori este acel obiect decorativ care se remarcă tocmai prin aspectul elegant, luciul de bun gust și design-ul rafinat. Aceste elemente sunt menite să completeze farmecul tipic aranjamentelor florale. Banda washi devine aliatul tău și de această dată. Readu la viață strălucirea de altădată a vazei preferate utilizând acest tip de bandă adezivă.

Jaluzele de culoare albă s-au uzat și aspectul lor creează disconfort vizual? Cum se mai zice – fă rai din ce ai. Optează pentru banda adezivă washi adecvată lățimii elementelor care compun jaluzelele și redă-le culoarea și personalitatea de la început.

Agenda cu sarcini zilnice sau rechizitele pentru școală nu sunt cele mai prietenoase obiecte. Acestea ne amintesc de task-uri, obligații sau teme. De aceea, merită să le oferi un aspect prietenos care să te îndemne să le folosești cu plăcere. Personalizează-le în culori vii care schimbă starea de spirit, mulțumită benzii fantastice washi.

Ți se întâmplă adesea să confunzi borcanul de zahăr cu cel de sare? Sau dulceața de cireșe pare de fapt din alt soi? Realizează repede și eficient etichete haioase pentru borcane și recipientele din bucătărie.

Cadourile oferite persoanelor dragi au mai mult farmec dacă poartă ‘marca personală. Înlocuiește modelele clasice din magazine cu ambalaje decorate într-o manieră unică folosind banda washi.

Banda washi se potrivește în sensul propriu, la orice. Dacă ai decorat deja cadouri, recondiționat scaune sau creat tablouri, află că poți crea cu acest mic produs un spațiu de joacă în camera copiilor. De exemplu, o stradă, un teren de fotbal sau orice altceva care poate fi însuflețit cu jucăriile lor favorite.

Tu ce ‘planuri ai pentru banda washi?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton