Cine este Cătălin Cazacu. Cu ce femei celebre s-a iubit până la 38 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu îndrăgit de multă lume. Recent, asistenta TV a fost cerută în căsătorie pe o insulă grecească. Celebrul cuplu a dat vestea pe Instagram, unde vedeta a postat și imaginea cu inelul de logodnă. Iată cu cine s-a mai iubit faimosul motociclist înainte de a forma un cuplu cu frumoasa blondină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cătălin Cazacu. Iubitul Ramonei Olaru, de la Neatza cu Răzvan și Dani a avut mai multe relații cu femei cunoscute din lumea mondenă din România. Cătălin Cazacu este campion la motociclism și a obținut 8 victorii din 8 posibile.

CAZACUCAZACU

Cătălin Cazacu a început să practice sport încă din copilărie, ajungând pe podium la toate clasele de juniori. Fostul prezentator TV a fost primul pilot timișorean care a participat la campionatul mondial World SuperBike.

Citește și: Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene.Pe cine va înlocui iubitul Ramonei Olaru la TV

Citește și:Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu:”Știam că ea este cu cineva”

Citește și: Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret:”Eram fericiși și înainte”

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea'

Cine este Cătălin Cazacu

Cine este Cătălin Cazacu. Cătălin Cazacu este campion la motociclism și este născut pe 11 mai în 1984 la Timișoara. Până să devină campion la motociclism, acesta a fost fotbalist. Primii șapte ani din viață i-a trăit în Brașov, după care s-a mutat în Timișoara.

Pe când avea 18 ani și-a deschis un club, iar din cauza problemelor financiare l-a vândut. În 2018 a participat la Exatlon, unde a fost în aceeași echipă cu Giani Kiriță și Vladimir Drăghia. Ulterior a primit multe oferte și a moderat mai multe emisiuni TV. În prezent formează un cuplu cu Ramona Olaru, asistenta tv a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu cine s-a iubit Cătălin Cazacu

Cine este Cătălin Cazacu. Motociclistul a fost un adevărat cuceritor în lumea showbiz-ului. Cătălin Cazacu s-a iubit de-a lungul anilor cu mai multe femei din lumea mondenă. Iubitul Ramonei Olaru a avut o relație cu Nicoleta Delinescu, o cântăreață de muzică populară, care i-a dăruit și un băiețel.

Acesta a cerut-o de soție, dar Nicoleta a refuzat pe motiv că nu se simtea pregătită pentru a face asta. Cătălin Cazacu s-a mai iubit cu Maria Simion, Ilinca Obădescu, Brigitte Pastramă, iar acum s-a logodit cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu are un băiat de 12 ani

Deși este foarte activ pe rețelele de socializare și apare des pe micile ecrane, Cătălin Cazacu preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Motociclistul a avut o relație de patru ani cu artista Nicoleta Delinescu, iar împreună au un băiațel de 12 ani.

Andrei și tatăl lui petrec mult timp împreună și au o relație apropiată. Proaspăt logodit cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu își dorește să aibă un copil cu vedeta tv. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta', a adăugat Cătălin Cazacu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton