Câți bani a câștigat Laurette pe OnlyFans, în doar 24 de ore. Abonamentul pentru o lună îi costă pe fanii ei 20 de dolari

 Laciu Andreea
.

Laurette a dezvăluit câți bani a câștigat, de fapt, în primele 24 de ore după ce și-a făcut cont pe OnlyFans, celebra platformă pentru adulți. Cei care își doresc să vadă imaginile inedite cu frumoasa mulatră trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 20 de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta are deja o afacere, un salon de masaj, însă a reușit acum să găsească încă o sursă de venit. În seara zilei de 15 august 2022, a luat în mod oficial decizia. Ea susține că motivele au fost legate de curiozitatea stârnită de această platformă pe care și-au făcut cont inclusiv nume grele de la Hollywood, dar și de discuțiile auzite în jurul ei despre faimoasa rețea de socializare pentru adulți.

laurette-1-1laurette-1-1

Câți bani a câștigat Laurette pe OnlyFans

Frumoasa mulatră a avut parte de o surpriză foarte plăcută, după ce și-a creat contul. În primele 24 de ore a avut deja aproape 20 de abonați și a încasat 340 de dolari. Cei care plătesc un abonament pe o perioadă mai lungă de timp primesc și o reducere de preț. Însă, cei care sperau să o vadă pe Laurette în ipostaze demne de filmele pentru adulți vor fi dezamăgiți. Ea nu are de gând să apară goală, ci vrea să îi învețe pe fanii ei să facă…. masaj!

'Am tot auzit de OnlyFans. Așa că mi-am spus să încerc și eu, să văd cum e. Am deschis contul și am deja 17 abonați. Nu voi posta foto sau video pentru adulți, nu este obligatoriu să faci content +18.

Cel mai probabil, după ce am stat și m-am gândit destul de mult, voi face postări, fotografii și video, legate de masaj. Voi explica ce se petrece la masaj, mă voi filma în timp ce aplic tehnici de masaj. Dar, încă o dată, nu voi face postări în care să apar în ipostaze explicite, goală sau știu eu în ce alte poziții', a declarat Laurette pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cine este Laurette. Are o fiică și un trecut amoros tumultos

Citește și: Anamaria Prodan, un nou atac la Reghe: „Eu încercam sa construiesc un bărbat și el dărâma femeia care eram”

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici: „Nu e simplu să…'

Citește și: Soția lui Radu Sîrbu de la ex-O-Zone s-a confruntat cu o boală gravă în timpul sarcinii: „Riscam să nasc un copil cu probleme majore”

Cum a reacționat iubitul ei

Cu toate că nu va pune poze indecente pe site-ul pentru adulți, fanii ei s-au întrebat cum a reacționat iubitul ei. Laurette trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Magaye Gueye, iar bărbatul a fost de acord cu decizia iubitei sale. Însă, a avut o singură condiție: indiferent câți bani ar plăti curioșii pentru abonament, lucrurile pe care le împărtășesc doar ei în intimitate să nu apară pe site.

'Da, iubitul m-a tot cerut în căsătorie, dar… Momentan suntem bine așa cum suntem. Nu ne grăbim, avem alte priorități în aceste momente. Normal că am vorbit și despre copil.

Eu vreau, nu zic nu, aș vrea să am un băiețel. Și el își dorește, mi-a tot spus că vrea un copil, dar să vedem ce va dori Dumnezeu. Dacă va veni, va fi bine primit și iubit, dar nu e nimic programat. Așa a apărut și Selena', a mai spus Laurette, pentru sursa citată anterior.

Câți bani face Laurette din salonul de masaj

Chiar dacă a început deja să facă bani frumoși pe site-ul pentru adulți, vedeta câștigă binișor și din salonul de masaj. Pentru un răsfăț de 45 de minute, Laurette încasează 400 de lei, în timp ce pentru o oră de masaj african percepe tariful de 500 de lei.

Se pare că în ultimul an fiscal, potrivit datelor depuse la ANAF, salonul ei a declarat oficial un profit net în valoare de aproape 50.000 de lei, adică în jur de 10.000 de euro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton