Ce meserie vrea să urmeze Irina, fiica lui Irinel și a Monicăi Columbeanu: "Îmi place să cred că este și o bucățică din mine"

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, iar din relația lor a rezultat Irina. Deși nu și-a mai văzut fiica de patru ani, fostul afacerist este mândru de realizările adolescentei. Irinuca a plecat în America la scurt timp după ce afacerile lui Columbeanu au dat faliment. Recent, acesta a dezvăluit ce meseria vrea să urmeze unica lui fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fostul milionar locuiește singur într-un apartament închiriat din București. În urmă cu patru ani, Irina, fiica lui, a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește cu mama sa. Din cauza pandemiei de coronavirus , Irinuca nu a mai venit în România și nu și-a mai văzut tatăl de ani de zile.

irine columebanuirine columebanu

Irina Columbeanu locuiește de câțiva ani în America, împreună cu mama ei și iubitul acesteia. Zilele trecute, fiica lui Irinel Columbeanu a participat la un eveniment ce are legătura cu robotica. Irina a construit alături de câțiva colegi ai săi mașini pentru copiii cu dizabilități și a declarat pentru presa din Malibu, meseria pe care vrea să o urmeze.

Citește și: Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr.Pink. Ce discuție a avut Irinel Columbeanu cu soțul Monicăi Gabor: „M-a certat!'

Citește și:Irina Columbeanu își câștigă banii singură.Cum a reușit să aibă zeci de mii de euro în cont, la doar 15 ani

Citește și:Irina Columbeanu își câștigă banii singură.Cum a reușit să aibă zeci de mii de euro în cont, la doar 15 ani

Citește și:Casa Sorinei Guță a fost spartă în toiul nopții:”Au venit trei cu pumnale…”

Irinel Columbeanu a dezvăluit meseria pe care fiica sa, Irina, vrea să o urmeze

Irina Columbeanu a rămas singur după ce fiica sa, Irina, a plecat în America. Adolescenta de 14 ani locuiește de câțiva ani împreună cu mama sa, Monica Gabor, dar și cu iubitul acesteia. Recent, Irina Columbeanu a participat la un eveniment alături de alți colegi de-ai săi după ce au construit mașinute pentru copiii cu dizabilități. Irinel Columbeanu a declarat ce meserie vrea să urmeze fiica sa, fiind extrem de mândru de realizările acesteia.

'Ea a spus, singură, în interviul pe care l-am citit, în acel ziar american, din Malibu, că ar vrea să devină neurochirurg. Îmi place să cred că este și o bucățică din mine. Cu siguranță, și din mama ei , și mediul în care trăiește, cred că a împins-o să facă aceste opțiuni.', a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de patru ani

Irinel Columbeanu a declarat că, în copilărie, părinții săi l-au influențat în legătura cu cariera pe care și-a ales-o. Astfel, fostul afacerist s-a declarat optimist în ceea ce privește viitorul fiicei sale. Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de patru ani, de când adolescenta decis să se mute în America, la mama ei.

Fostul afacerist așteaptă cu nerăbdare momentul în care se va reîntâlni cu fiica sa. 'De-abia aștept această reîntâlnire.', a mai spus Columbeanu.

Irinel a recunoscut că a suferit după despărțirea de Monica Gabor

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat după 5 ani de relație. Deși aveau un copil împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. La acea vreme, fostul afacerist a suferit foarte mult, dar nu pentru că a pierdut-o pe Monica, ci mai degrabă din dezamăgire. La mai bine de zece ani de la despărțire, Irinel Columbeanu face dezvăluiri surprinzătoare.

Da, am suferit cel mai mult nu pentru mine și nici măcar pentru Irina (n.r fiica lor), ci pentru dezamăgirea pe care am avut-o constatând cât de curdă este altă lume pe care, din păcate, am fost ghinionist să o cunosc.', a mai spus afaceristul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton