Cine este Aura Marcu, Golden Buzz "Românii au talent?" Stewardesa care a trăit în 11 centre de plasament l-a impresionat pe Florin Călinescu până la lacrimi!

 Oana Pantazi
.

Ziua de vineri, 13, a fost cu noroc pentru Aura Marcu, stewardesa care a primit Golden Buzz la „Românii au talent” de la Florin Călinescu. Iată povestea impresionantă de viață a tinerei cu voce de aur care a trecut prin 11 centre de plasament până să primească șansa vieții!

Weekendul trecut, cea care a ridicat o sală întreagă în picioare și a impresionat juriul până la lacrimi a fost Aura Marcu, o stewardesă din Bacău, care a primit Golden Buzz la „Românii au talent” de la Florin Călinescu. Tânăra are nu doar o voce senzațională, ci și o poveste de viață extrem de impresionantă…

Aura Marcu a trecut prin 11 centre de plasament!

Aura Marcu a urmat cursurile Conservatorului din Iași și Liceul de Artă din Bacău și adoră muzica clasică, este pasionată de poezii și desen, iar acum își trăiește în sfârșit visul copilăriei – este stewardesă. Un parcurs cu atât mai spectaculos cu cât tânăra de 34 de ani nu a avut nici pe departe o viață normală… Povestea ei din testimonialul ce i-a precedat interpretarea a adus lacrimi în ochii tuturor.

„Eu practic m-am trezit într-un orfelinat. Am fost dată acolo de la două zile de la naștere, de către bunicul și unchiul meu, pentru că eu practic reprezentam o rușine pentru familia aceea, pentru că mama m-a născut așa de tânără. După aceea am fost informată că tata a murit, iar eu practic am crescut cu vina aceasta, că după ce am venit eu pe lume s-au destrămat toți.

Mama a înnebunit, din păcate, în urma a ceea ce a pierdut, a fost închisă într-un spital, am schimbat 11 centre de plasament, dar toate aceste lucruri m-au întărit. Am învățat să înfrunt viața, greutățile, pentru că acolo era ca în junglă. A fost o perioadă cumplită, ajungeai uneori să le speli picioarele celor mari și aproape că mă obișnuisem să îmi iau bătaie în fiecare zi”, și-a încheiat Aura Marcu, câștigătoarea Golden Buzz la Românii au Talent povestea.

Aura Marcu, al șaptelea Golden Buzz la „Românii au talent”

Florin Călinescu, juratul care a recunoscut că este cel mai dur, dar și cel mai impresionabil dintre cei patru, a apăsat butonul de aur și a propulsat-o pe Aura Marcu, a cărei voce l-a făcut knock-out, direct în finală. Emoționată, Aura Marcu a izbucnit în plâns și l-a îmbrățișat pe Florin călinescu, la rândul său vizibil tulburat. „Am văzut lacrimi în ochii lui, am văzut că a ajuns emoția concurentei la el și m-a impresionat foarte tare', a mărturisit Andra, în timp ce Andi Moisescu a felicitat-o și el: „Meriți din plin bucuria asta. Felicitări!'.

Foto: Facebook, captură ecran Românii au talent

aura-marcu-golden-buzz-romanii-au-talent8aura-marcu-golden-buzz-romanii-au-talent8

Vezi şi cum să devii însoțitor de zbor – stewardesă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton