Cum arată un centru de carantină din București. Suspecții de coronavirus nu se plâng de condiții: ”Suntem ca la 5 stele”

 Stamen Diana
.

Un bărbat aflat în izolare, după ce s-a întors din Italia, a arătat imagini dintr-un centru de carantină din București. Românul, suspect de coronavirus, nu se plânge de condiții, ba chiar se simte ca la un hotel bine cotat.

Un român care se află într-un centru de carantină din București a arătat imagini live din locul în care stă. Bărbatul nu se plânge de condiții, ba chiar susține că sunt tratați foarte bine și nu le lipsește nimic.

'Acum recent, ne-au schimbat saltelele, am primit saltele noi, paturi noi, așternuturi noi, deci condiții super. Domnii de la DSP, de aici, pentru că suntem într-un sediu al DSP-ului, se comportă excepțional.

Avem apă, ne-au adus și prosoape noi. Uitați, prosoape noi… să nu se mai plângă lumea că nu sunt condiții. Ni s-a adus mop, găleată, aici e dușul, ligheanul unde să putem să spălăm hainele, din păcate nu avem mașină de spălat. Ni s-a oferit săpun de mână, pastă de dinți, periuțe, lame, cremă de ras, șampon. Avem dezinfectant… avem niște condiții excepționale.

Deci, pentru toți cei care se plâng că nu sunt condiții, la noi sunt niște condiții senzaționale și cred că și la voi. Doar că a durat puțin timp, asta e adevărat, până s-au organizat, pentru că au fost luați pe nepregătite.

Ne-au adus banane, mere, suc, biscuiți, de toate… Deci, jos pălăria, a durat puțin dar nu ne lipsește nimic. Chiar dacă suntem în carantină putem rezista în felul ăsta, ne face să ne simțim ca acasă. Nu vă mai plângeți', a spus un tânăr aflat într-un centru de carantină din București.

Citește și: A vrut să păcălească medicii! O tânără întoarsă din Italia a mers să facă avort și nu a spus că e în carantină.Autoritățile au amendat-o cu 10.000 de lei

Bărbatul a povestit că a stat în Italia trei zile, iar când s-a întors în țară a fost băgat direct în carantină. Când au ajuns la centru, acesta nu era complet mobilat, însă cei de la DSP s-au organizat imediat pentru a le oferii condiții bune.

https://www.youtube.com/watch?v=G0yAGd3z7Lc

FOTO: captură video

centru-carantina-1centru-carantina-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton