Denise Rifai a demisionat de la Realitatea Plus: "Nu pot lucra ca profesionist în...". Motivul pentru care a luat această decizie

 Cica Cristina
.

Denise Rifai a luat decizia de a a-și da demisia de la postul Realitatea Plus, menționând și care este motivul ce a stat în spatele acestei decizii tranșante.

Denise-Rifai-1Denise-Rifai-1

Denise Rifai a anunțat pe Facebook că își dă demisia de la Realitatea Plus, în ciuda situației de criză cu care se confruntă România. Moderatoarea emisiunii Legile Puterii a explicat că există o incompatibilitate între ea ca jurnalist și noua linie editorială a postului.

Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la Legile Puterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia!

Însă o sa va spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranță, l-ati remarcat și dvs”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai: ” Plec cu acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet!”

În egală măsură, ea a ținut să menționeze că va avea Realitatea TV în suflet, fiind mulțumită că a reușit să aibă nu mai puțin de nouă ani de activitate juralistică așa cum se cuvine.

„Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubitii mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toții, Acolo unde o să merg și eu !

Ps. Stiți ce nu pricep unii? Că presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân jurnalist”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton