Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Sora lui e o fostă concurentă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Casa Mireasa și-a deschis din nou ușile pentru noii concurenți dornici de măritiș și însurătoare. În total, opt fete și opt băieți au intrat în emisiune pentru a-și întâlni jumătatea. Unul dintre norocoșii care au trecut de casting este și Anghel Leonard Andrei. Și sora lui a participat la acest show, în sezonul 3. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Noul sezon al emisiunii Mireasa, cel cu numărul 5, a debutat în urmă cu câteva zile la Antena 1. Încă din prima ediție, telespectatorii au avut prilejul de a face cunoștință cu noii concurenți, cu mamele băieților, dar și cu concurentele. Cu toții s-au arătat dornici de a se căsători, veniți aici cu speranța de a-și întâlni marea dragoste.

Anghel-Leonard-Andrei-mireasa-2Anghel-Leonard-Andrei-mireasa-2

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Unul dintre concurenții de la Mireasa 2022 este Anghel Leonard Andrei. La fel ca restul concurenților, tânărul s-a înscris în noul sezon, cel cu numărul 5, cu speranța de a se așeza la casa lui, în viitorul apropiat. Acesta a venit însoți de mama lui, Anghel Daniela. Concurentului îi place să i se spună Leo.

Citește și: Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5.Locuiește cu părinții

Citește și: Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5.Are propria afacere

Citește și: Prințesa Cristina a Spaniei divorțează.Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Citește și: Mircea Solcanu, prima apariție la TV după 8 ani:„Trăiesc dintr-o pensie de handicap. Mă descurc cu greu'

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Anghel Leonard Andrei de la Mireasa sau Leo, așa cum îi spun prietenii, are 23 de ani. Urmează să împlinească frumoasa vârstă de 24 de ani în doar câteva luni, mai exact în aprilie. Acesta locuiește în județul Ilfov, Pipera Voluntari, alături de familia lui. Se înțelege de minune cu membrii acesteia, în mod special cu mama sa.

Anghel Leonard Andrei de la Mireasa nu este singurul din familia lui care participă la show-ul matrimonial. Sora lui mai mică, Ruxi Anghel, a fost și ea în competiție, în sezonul 3. Cei doi frați se înțeleg foarte bine și adoră să-și petreacă timpul împreună.

Anghel Leonard Andrei de la Mireasa are 23 de ani

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Anghel Leonard Andrei, concurentul de la Mireasa, este student la Facultatea de Drept. Pe lângă asta, el are și licența de bucătar, însă nu vrea să facă o meserie în acest sens, ci să rămână doar la stadiul de pasiune cu acest domeniu, conform a1.ro.

Anghel Leonard Andrei de la Mireasa este machedon. Acesta a povestit, în cadrul prezentării sale de la Antena 1, că la ei nunta durează o săptămână. Coform spuselor lui, într-o relație pune mare preț pe libertatea în doi și încredere.

„La noi la machedoni, însurătoarea de tânăr mult ajută, iar nunta durează o săptămână. În drumul spre iubire aleg să păstrez libertatea în doi, încrederea și senzațiile tari', a spus Anghel Leonard Andrei de la Mireasa pentru Antena 1.

Sora lui Anghel Leonard Andrei e o fostă concurentă de la Mireasa

Cine este Anghel Leonard Andrei de la Mireasa. Ultima relație a concurentului de la Mireasa a durat 3 ani, fiind de altfel și cea mai lungă. El și fosta lui parteneră și-au spus „adio' acum aproximativ un an. De atunci, cei doi nu mai țin legătura. Conform declarațiilor participantului, relația dintre ei s-ar fi degradat pentru că ea nu ar fi fost suficient de afectuoasă cu el.

Mama lui Anghel Leonard Andrei de la Mireasa are 46 de ani și e născută în Capitală. Femeia provine dintr-o familie de machedoni și mai are trei surori. Ea și tatăl concurentului sunt căsătoriți de 25 de ani. Daniela Anghela sau Dana, așa cum îi zic apropiații, spune că nu-și dorește ca fiul ei să fie împreună cu o fată care a mai fost căsătorită sau care are copii.

„Nu ne dorim o fată care a fost căsătorită. Nu ne dorim o fată cu copii, cu probleme… Aici chiar avem un cuvânt mare de spus. Nu acceptăm', a spus mama lui Anghel Leonard Andrei de la Mireasa.

Cine a câștigat sezonul trecut Mireasa

Marea finală a sezonului 4 Mireasa a avut loc pe 19 decembrie 2021. Atunci, în preajma sărbătorilor de iarnă, trei cupluri s-au căsătorit la Antena 1. Acestea au fost formate din Ela și Petrică, Ion și Raluca Ana și Alex. Premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro, a fost câștigat de cei dintâi, după voturile publicului.

Ela și Petrică s-au clasat mai tot timpul în topul preferaților de la Mireasa, sezonul 4. Nu de puține ori ea a fost votată „fata săptămânii', iar el „băiatul săptămânii'.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton