Cine este Andrei Coman, noul actor din serialul Lia de la Antena 1. Este creator de bijuterii

 Laciu Andreea
.

Cine este Andrei Coman. Începând cu seara zilei de joi, 26 ianuarie, distribuția serialului Lia: soția soțului meu, de la Antena 1, s-a îmbogățit cu trei nume noi: Mircea Gheorghiu, cunoscut publicului și pentru rolul pe care l-a jucat în serialul Adela, Andrei Coman și Andrei Ivan. Cei trei actori vor interpreta niște roluri negative, intrând în rolul unor membri ai clanului Rocca. Sunt puși pe răzbunare și vor fi inamicii lui Petru Vornicu.

CITEȘTE REVISTA VIVA ! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Coman. Andrei Coman are o prezență impunătoare, cu barba lungă și tatuajele de pe corp. Însă, acasă este băiat cuminte, fiind topit după micuțul fiu pe care îl are cu frumoasa lui soție. Are înclinații artistice în mai multe domenii, nu doar în actorie, fiind și un talentat creator de bijuterii.

andrei-coman-6andrei-coman-6

Cine este Andrei Coman

Andrei Coman este un actor român și prezentator la Kanal D, conform informațiilor de pe profilul lui de Facebook. De asemenea, într-un interviu mai vechi din emisiunea „Hai cu fetele” de la Prima TV, este descris drept actor, poet și creator de bijuterii.

A absolvit cursurile Liceului Știrbei Vodă, apoi a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale. De asemenea, a urmat și cursurile Universității Titu Maiorescu.

Citește și: Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia: „A fost foarte greu, pentru că simțeam că sunt eu, nu Lia”. Scenariul este inspirat din povestea ei de viață / EXCLUSIV

Citește și: 'Am crezut că mi se termină viața'. Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Ce probleme are

Citește și: Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor: „Ne știm din studenție. Ea a fost…' / EXCLUSIV

Citește și: „Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul”. Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Este originar din București, oraș în care locuiește și în prezent, alături de frumoasa lui familie. S-a căsătorit în anul 2019 cu Beatrice Barbu și au împreună un fiu, pe nume Aaron. Este pasionat de motociclete, iubește animalele și se implică adesea în proiecte de caritate. Îi plac sporturile de iarnă și are multe tatuaje.

„Sunt fericit să vă anunț că fac parte din minunata echipă a serialului Lia, difuzat de Antena 1! Este o călătorie incredibilă pe care vă invit să o trăim împreună!”, a anunțat actorul Andrei Coman, pe contul lui de Instagram.

Ce rol joacă în serialul Lia

Actorul Andrei Coman joacă rolul Rusu. Acesta este unul dintre membrii clanului Rocca. Este decis să se răzbune pe personajul Petru Vornicu și să îi plătească niște polițe mai vechi, atât în viața personală, cât și pe circuitul VorGroup.

„Rusu este conflict! Simţi asta chiar de la primul contact! El este în război cu toată lumea şi nu cunoaşte mila, este violent şi fără scrupule, iar dacă nu eşti atent, explodează lângă tine. Asta am simţit la primul contact cu personajul, de la prima întâlnire cu textul. E o mare onoare să fac parte din această superproductie, să am şansa de a juca alături de o echipă extraordinară.

E un film cu «de toate», plin de pasiune, cu multe intrigi şi răsturnări de situaţie, care te ţine acolo de la început până la sfârşit. Şi ar mai fi şi pasiune mea pentru motociclete, pe care am putut să o «exprim» în această minunată experienţă numită «Lia – Soţia soţului meu». Mulţumesc din suflet pentru această şansă!”, a dezvăluit actorul Andrei Coman, conform Libertatea.

Sursă foto: Antena 1, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton