Angela Rusu și soțul ei au fost la un pas de despărțire, după ce artista a slăbit cu ajutorul balonului gastric: "Am zis că ar fi indicat să facem terapie de cuplu"

 Dumitrache Laura
.

Angela Rusu și soțul ei au fost la un pas de despărțire, după ce artista a slăbit cu ajutorul balonului gastric. Angela Rusu și soțul ei au întâmpinat probleme serioase în cuplu, după ce cântăreața și-a pus balonul gastric, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Marius, soțul vedetei, nu a fost de acord cu această decizie și au fost la un pas de despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Angela Rusu și soțul ei au fost la un pas de despărțire, după ce artista a slăbit cu ajutorul balonului gastric. Angela Rusu era nemulțumită de greutatea sa, motiv pentru care a decis să apeleze la balonul gastric, după ce a fost îndrumată de o prietenă. Artista a recunoscut că nu mai reușea să mai țină diete și a luat această decizie. Această intervenție a ajutat-o să slăbească 11 kilograme.

angela rusuangela rusu

Soțul Angelei Rusu nu a fost de acord ca artista să recurgă la această intervenție non-invazivă, iar căsnicia lor a fost la un pas de a se destrăma. Recent, Marius a declarat că nu este mulțumit de acestă hotărare a soției sale, deoarece aceasta nu respectă regimul alimentar impus de medic.

Citește și: Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina. Războiul nu a împiedicat-o să-și onoreze contractele: „Sunt multe nunți”

Citește și:Angela Rusu, probleme grave de sănătate, după ce a devenit mamă, la 47 de ani. Ce a pățit din cauza medicilor: „Mi-au dat…”

Citește și:„Există probabilitatea să-mi fie rupt…”. Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Citește și:Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte…'

Angela Rusu și soțul ei au fost la un pas de despărțire, după ce artista a slăbit cu ajutorul balonului gastric

Angela Rus, 46 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. În urmă cu ceva timp, vedeta a apelat la balonul gastric pentru a scăpa de kilogramele în plus, decizia cu care soțul ei nu a fost de acord. Recent, Angela a mărturisit că a fost la un pas de despărțire de soțul ei după ce a făcut operația noninvazivă.

Marius susține că Angela Rusu nu respectă regimul alimentar impus de medic. „Sunt nervos, poate. Ea putea oricum să slăbească fără acest balon gastric, a mai putut și în trecut. Era o chestie mentală. Au toate niște reacții adverse și nu-mi plac', a afirmat Marius, soțul Angelei Rusu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Angela Rusu, probleme de sănătate înainte de Crăciun

Soțul artistei a declarat că își face griji pentru starea de sănătate a acesteia. Mai mult, un alt motiv pentru care bărbatul se îngrijorează este faptul că Angela Rusu a leșinat de două ori, după operație la stomac. Cei doi au fost nevoiți să își anuleze vacanța, dar și concertele pe care le avea de Revelion.

„Am leșinat de două ori în patru zile. Eu nu am știut nimic, nu am simțit nimic înainte. Prima dată m-am lovit în baie foarte rău, am fost și vânătă pe partea stângă', a menționat Angela Rusu. Aceste lucruri au înrăutățit și mai mult relația celor doi și au fost la un pas de despărțire.

„Am stabilit de comun acord, am zis că ar fi indicat să facem terapie de cuplu'

Artista și soțul ei au decis să apeleze la ajutorul psihologului. De dragul fiicei lor, Angela Rusu și Marius fac terapie de cuplu și încearcă să își salveze căsnicia. Cei doi vor să își salveze dragostea și sunt dispuși să facă eforturi mari.

„Am stabilit de comun acord, am zis că ar fi indicat să facem terapie de cuplu, să ne învețe cineva cum să gestionăm problemele. Nu cădeam de acord în anumite probleme din familie. El era de o părere, el de altă părere', a dezvăluit Angela Rusu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton