Cine este Alina Dîscă de la "Mireasa". Are 28 de ani și caută un bărbat matur

 Cica Cristina
.

Alina Dîscă este concurentă la „Mireasa”, emisiunea difuzată pe Antena 1, a cărei gazdă este Diana Dumitrescu.

În vârstă de 28 de ani, Alina Dîscă vine din Iași și este de profesie jurist. Relațiile în care a fost implicată până la acest moment au determinat-o să intre în casa Mireasa, în căutarea unui bărbat cu adevărat matur și pregătit de viață.

Citește și: Cine este Ionuț Raicu de la „Mireasa”. S-a întors din Franța din pricina unor probleme medicale/ GALERIE FOTO

Alina Dîscă este o persoană caldă, fiind mereu în căutare de experiențe noi. Este optimistă și caută se se bucure de viață.

Citește și: Cine este Petronela Cinori de la 'Mireasa'.Nici nu a intrat bine în competiție, că a stârnit antipatii. Celelalte concurente au numit-o 'falsă'

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Ciprian Vlad de la „Mireasa”. Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTO

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”.A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton