Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

 Laciu Andreea
.

Alin Valentin Sălăjean este unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor 2021. Cu toate că nu este sportiv de meserie, se declară pregătit să lupte cu toate forțele pentru victorie. Rămâne de văzut dacă va face față în show-ul de la Kanal D, acolo unde se depășesc toate limitele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurentul din cel mai nou sezon Survivor a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, înainte să plece în Republica Dominicană.

„Mii de mesaje, mii de comentarii, sute de like-uri și distribuiri. Cu toată puterea și cu toată dorința mea de a învinge voi merge în această luptă – știind că am alături o comunitate care mă sprijină și mă susține la fiecare pas. De când am anunțat participarea mea la Survivor Romania m-ați făcut fericit pentru că mi-ați arătat că nu sunt singur.

Vă mulțumesc din inimă pentru energie, motivație și puterea pe care mi-o furnizați cu fiecare cuvânt. Vă urez de pe acum un an cât mai bun, cu sănătate – că-i mai bună decât toate, cu dorințe împlinite și toți cei iubiți alături.Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste orice obstacol. Vă mulțumesc din nou, oameni frumoși. La mulți ani! 2021, vin cu toată forța!!!”, a scris Alin Sălăjean de la Survivor.

alin-salajeanalin-salajean

Cine este, de fapt, Alin Sălăjean de la Survivor

Războinicul de la Kanal D este în vârstă de 35 de ani. În prezent, lucrează ca prezentator de evenimente, este căsătorit și locuiește la Cluj. În trecut, a lucrat pentru postul local Antena 1, acolo unde prezenta emisiunea Fresh Matinal. De asemenea, a mai prezentat și o emisiune la un post de radio din Cluj.

Vede acest concurs ca pe o competiție dusă la nivel psihologic. Își dorește să demonstreze că o minte ascuțită și un psihic de fier pot face minuni, chiar dacă nu ai o pregătire de sportiv de performanță.

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după un an, iar ea s-a recăsătorit

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită”

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, în momentul în care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevărați’, a declarat Alin Sălăjean.

Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

În acest sezon, 12 Faimoși și 12 Războinici au spus da provocării de a participa la Survivor România. Concurenții au fost conduși la aeroport de familii și de cei dragi, unde a avut loc despărțirea, care a fost destul de grea. O schimbare de ultim moment a avut loc chiar înainte de zbor.

Este vorba despre Ana Porgras, din echipa Faimoșilor. Din motive medicale, ea nu a mai putut pleca în Republica Dominicană, iar cea care a înlocuit-o este Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan și fosta asistentă TV de la ‘Răi da` buni’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton