Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu: "Am ieșit, este adevărat"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău fac primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu. Fosta soție a lui Alex Bodi și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu au fost surprinși împreună de către paparazzi. Iată ce spun cei doi privind natura relației pe care o au.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună de către paparazzi. Întâlnirea a avut loc în Dubai, destinația în care au ales amândoi să plece: blondina a petrecut Revelionul cu prietena ei, Ramona Gabor, iar Gabi Bădălău a venit la început de an.

Bianca și Gabi au fost surprinși împreună făcând cumpărături într-un magazin de lux dintr-un mall din Dubai (imaginile AICI). Cei doi par să se fi simțit extrem de bine unul în compania celuilalt.

Gabi-Badalau-1Gabi-Badalau-1

Gabi Bădălău: „Bianca este o femeie superbă”

După apariția imaginilor cu cei doi împreună, Gabi Bădălău a avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Draăgușanu, însă a ținut să sublinieze că relația lor nu a depășit granițele prieteniei.

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezerva viața', a spus el.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:”Lumina din viața mea”

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc:”M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Citește și: Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă:”Minciuna are picioare scurte”

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău:”Are dereglări de comportament”

Bianca Drăgușanu: „Gabi s-a comportat ca un gentleman”

Nici Bianca Drăgușanu nu a negat întâlnirea cu Gabi Bădălău. Vedeta a susținut versiunea fostului soț al Claudiei Pătrășcanu și a subliniat că în momentul în care va fi ceva mai mult între ei sau dacă relația va evolua, chiar ea va fi cea care va face public acest lucru.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar, cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată', a mai precizat Bianca pentru Spynews.

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe Gabi Bădălău de infidelitate

Din spusele Claudiei Pătrășcanu, se pare că Gabi Bădălău i-ar fi fost infidel pe timpul căsniciei. Drept urmare, artista a făcut publice pe pagina ei de Facebook atât mesajele, cât și și imaginile care ar dovedi că partenerul ai ar fi avut o relație extraconjugală.

Uneori sunt nevoită să răspund acuzațiilor soțului’ pe care le face public, dar nu prin vorbe ci prin fapte. Dacă nici in al 12-le-a ceas nu accepta și nu realizează ca ceea ce face și spune are legatura și cu copiii noștri, este mai mult decât clar, continua sa ma târâie intr-o lupta pe care eu, nu mi-am dorit-o niciodată', a scris Claudia pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu a publicat și mai multe imagini, filmulețe și conversații pe care amanta lui Gabi Bădălău și fostul ei soț și le-ar fi trimis, transmițându-i fostului ei soț un mesaj fără echivoc.

‘Pentru că îmi place să vorbesc numai cu dovezi concrete, ci nu doar cu vorbe și acuzații nefondate, vă prezint în fotografii câteva din mesajele romanțioase, din fericitul cuplu paralel. În plus, în premieră, pun la dosar (aici), imagini din ultima escapadă cu amanta, petrecută în Delta Dunării, perioada 2-6 August 2019 și îi reamintesc pe aceasta cale soțului’ că minciuna are picioare scurte fie public, fie în instanță’, a mai scris Claudia Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton