Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor. A fost ofițer de marină

 Lupescu Anca
.

Daniel Pavel este noul prezentator Survivor România sezonul 2. Show-ul de pe Kanal D va fi difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 22:30 și de vineri până duminică, de la ora 20:00. Daniel Pavel îi va lua locul lui Dan Cruceru, cel care a prezentat primul sezon din Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale.

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

survivor-romania-primele-imagini-4-1024×576survivor-romania-primele-imagini-4-1024×576

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât şi oportunitatea testării unor limite de anduranţă fizică şi psihică, pe care le întâlneşti în viaţă doar dacă ai noroc. Şi mă refer la noroc aşa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici şi curajoşi. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, aşa cum s-au obişnuit, oameni cu o ambiţie şi o determinare ieşite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de aceşti concurenţi, să le observ şi comentez evoluţiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoţiile lor uriaşe', a declarat Daniel Pavel. 

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, este pasionat de sport

Daniel Pavel nu este străin de competiția sportivă. El este pasionat de sport și a practic înot de performanță, judo, polo, scrimă și arte marțiale. Va face față cu brio competiției din Republica Dominicană, acolo unde va trebui să parcurgă distanțele în același timp cu concurenții.

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet', a povestit Daniel Pavel.

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după un an, iar ea s-a recăsătorit

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită'

Primul sezon „Survivor Romania', filmat tot in Republica Dominicana, a inregistrat un succes urias si si-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorinta de depasire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton