Cum a amenajat Gina Pistol camera fetiței. Primele imagini

 Cica Cristina
.

Gina Pistol va deveni mămică curând și este pe ultima sută de metri cu pregătirile. Vedeta și Smiley sunt extrem de emoționați că vor deveni părinți și își doresc ca fetița care va veni pe lume să aibă parte de tot confortul. Prezentatoarea a postat noi imagini din dormitorul fetiței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley se pregătesc temeinic pentru venirea pe lume a fetiței lor. Nu mai este mult până când simptica prezentatoare își va ține fiica în brațe, așa că trebuie să se asigure că va avea tot confortul.

Gina Pistol a postat mai multe story-uri, din care a reieșit că a mers la cumpărături pentru a achiziționa cele necesare pentru micuță.

Gina-Pistol-1Gina-Pistol-1

Cum va fi amenajată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

A postat câteva imagini cu un cărucior de bebeluș, dar și cu pătuțul în care ar urma să doarmă fetița. Patuțul alb, cu un baldachin maro, pare potrivit pentru decorul ales anterior pentru camera copilului. În decor mai apar câteva jucării și un dulăpior, tot alb.

În decembrie, Gina Pistol a postat imagini cu tapetul ales pentru camera fetiței sale și s-a arătat extrem de încântată de rezultat: „Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos, spunea ea la acel moment.

De asemenea, Gina a cumpărat și hăinuțe din timp și s-a asigurat că nu-i va lipsi nimic fetiței sale și a lui Smiley.

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:'I-aș fi dat cu coșul în cap!'

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol, emoționată la gândul că va deveni mămică

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii, numai că pe măsură ce se apropie ziua cea mare cresc și emoțiile.

Gina Pistol își ține fanii mereu la curent cu noutăți despre bebelușul care urmează să vină pe lume. După o analiză minuțioasă, blondina susține că a reușit să-și dea seama deja de trăsăturile micuței sale.

Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.

La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au deci să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton