Cine ar fi crezut? Bianca Drăgușanu și fosta parteneră a lui Alex Bodi, prietene la cataramă!

 Oana Pantazi
.

Deși Bianca Drăgușanu este o femeie extrem de pasională și e greu de crezut că în viața ei ar putea fi loc și pentru fostele partenere ale soțului ei, iată că blondina face o excepție… Și chiar mai mult de atât! Între ea și fosta parteneră a lui Alex Bodi s-a legat o prietenie strânsă.

Pasiune, posesivitate și gelozie sunt doar câteva dintre cuvintele care ar putea-o descrie pe Bianca Drăgușanu, a cărei relație Alex Bodi a fost una cu năbădăi, cum se spune. Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că actuala doamnă Bodi a legat o relație de prietenie strânsă cu femeia care i-a dăruit o fetiță soțului ei.

Sigur, se spune să-ți ții prietenii aproape, iar dușmanii, și mai aproape, însă, după câte se pare, aici nu este vorba despre o strategie pusă la cale de Bianca pentru a avea totul sub control. Pur și simplu, cele două femei se simt bine împreună, așadar Raluca se numără acum printre prietenele blondinei.

Bianca și Raluca, selfie-uri pe Instagram

De fapt, Bianca a fost în relații bune încă de la început cu Raluca, mama uneia dintre cele două fetițe ale lui Alex Bodi, cu atât mai mult cu cât, datorită fetiței, care își vizitează tatăl, urmează să se vadă destul de des. Drept urmare, ori de câte ori cele două vin în România, Bianca le răsfață – cu atât mai mult cu cât fetița lui Alex Bodi este un copil drăguț și bine crescut -, iar de asta s-au putut convinge și fanii ei de pe conturile de socializare, unde cele două postează foografii cu ele și-și fac declarații de prietenie.

Recent, Bianca le-a dus pe cele două la ea la atelier, unde Raluca a încercat o rochie de mireasă creată de ea, așa că, cine știe?, vedeta i-ar putea purta noroc prietenei sale!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton