Oana Radu, mărturisiri în lacrimi despre iubitul mort, la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Eu sunt în permanență în panică. După ce a murit am aflat că..."

 Cica Cristina
.

Având în vedere că este într-o nouă relație, Oana Radu a ezitat să mai vorbească despre iubitul mort în ultima perioadă. În utima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă, a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante.

OANA-RADU-1OANA-RADU-1

Oana Radu de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a dezvăluit că încă trăiește cu teamă și de fiecare dată când se enervează sau când are o discuție în contradictoriu simte cum îi bate inima foarte tare, că îi crește pulsul și o să moară.

Citește și: Cum arată Oana Radu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Nu îți mai ascunde fața, ești…”

„Eu sunt în permanență în panică și când stau pe scaun în emisiune. Mi se pare că o să mor, așa-mi bate inima de tare. M-am certat cu Bia și m-am enervat și mai tare. Nu zic că e din cauza ei. Simt că nu mai pot să intru în nicio emisiune pentru că-mi bate foarte tare inima. E foarte greu să fii în pielea mea, nimeni nu știe și nici nu vreau să știe. Toate stările mele au plecat din certurile pe care le aveam. Simțeam că-mi crește pusul foarte rău și că o să mor de câte ori mă enervez', a spus Oana Radu.

Oana Radu nu mai avea o relație de un an cu iubitul mort

Artista a fost aspru criticată după ce s-a afișat în brațele antrenorului de fitness, Cătălin, la trei luni de la moartea iubitului. Mai mult acesta a și cerut-o în căsătorie de curând. Oana Radu a ținut să precizeze în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!Celebrities” că ea și iubitul ei erau deja despărțiți de un an, cu toate că încă mai stăteau în aceeași casă. A declarat că pur și simplu îi era milă și foarte greu să îl dea afară din casă și din viața ei.

Citește și: Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni.Ajunsese să cântărească 104 kilograme

„Oamenii m-au judecat foarte mult și ei nu știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva (…) Nu am vrut să vorbesc despre cineva care nu mai este, să vorbesc despre cineva care a fost doi ani de zile în viața mea. Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile. Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu', mai menționat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Oana Radu aruncă bomba. Ce spune despre iubitul mort.„Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel'

Oana Radu: „Am refuzat să-l dau afară din viața mea”

Tot cu lacrimi în ochi, concurenta „Bravo, ai stil!Celebrities” a dezvăluit că a aflat după moartea iubitului că acesta o înșela. De asemenea, Oana Radu a mai spus că era mereu sunată de oameni la care iubitul ei avea datorii. Trăia în stres și panică încontinuu.

„Cât el a fost în spital, aș fi preferat să mor eu și să trăiască el. Noi n-aveam o relație ok, dar nu l-aș fi dat afară din casă. Am refuzat să-l dau afară din viața mea, au fost și lucruri bune în relația noastră. Eu după ce el a murit am aflat că mă înșela. Eu am fost singura care a muncit. Mă duceam la concerte plângând. Mă sunau oameni cărora el trebuia să le ofere bani'.

Oana Radu a fost cerută în căsătorie, la jumătate de an de la moartea iubitului. După perioada extrem de grea prin care a trecut, după moartea teribilă a iubitului, se pare că soarele a răsărit și pe strada Oanei Radu. Artista este în al nouălea cer și aproape cu lacrimi în ochi de emoție a împărtășit fanilor vestea ce mare: a fost cerută în căsătorie.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Oana Radu își revine după moartea iubitului. Mesajul emoționant pentru noul partener: „Mi-a schimbat de două ori viața!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton