Rebecca, fata cea mare a Anamariei Prodan, a plecat din Italia de teama coronavirusului. Tânăra studia în Milano

 Stamen Diana
.

Rebecca Prodan studiază în Milano, acolo unde și lucrează ca model. Fata cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf a decis să plece din Italia de teama coronavirusului.

Din cauza coronavirusului, Rebecca Prodan a decis să plece din Italia pentru o perioadă, până când situația se va remedia și nu va mai exista niciun risc de a fi infectată. În Italia crește numărul persoanelor care au fost infectate cu coronavirus, iar ce se întâmplă în acest moment acolo este alarmant.

Fiica Anamariei Prodan s-a stabilit în urmă cu trei ani în Milano, acolo unde a ales să studieze, dar să și muncească. 'Vrea să evite tot ce se întâmplă acolo, acum, deja este plecată din Italia', au dezvăluit apropiații familiei Reghecampf, potrivit Wowbiz.ro.

Rebecca Prodan a plecat deja din Italia și se află în Franța, acolo unde a participat la Paris Fashion Week. Tânăra a urcat pe scenă alături de mama ei și au prezentat pentru Cătălin Botezatu.

Citește și: Anamaria Prodan investeşte lunar zeci de mii de euro în fiica cea mare:”Rebecca îşi vede de facultatea ei” – EXCLUSIV

'Rebe este una dintre cele mai bine cotate manechine din lume, drept dovadă că este și angajata a celei mai puternice agenții de modelling de profil la nivel mondial. Însă, acum, nu mai vrea să rămână în Milano, va reprenta firma ei în alte țări', au mai declarat sursele mai sus menționate.

După ce va termina cu treaba în Paris, Rebecca Prodan a decis să nu se mai întoarcă în Italia, ci să meargă la Monaco, acolo unde locuiește iubitul ei, David. Pentru o perioadă, fata cea mare a Anamariei Prodan va sta departe de Milano și își va reprezenta firma la care lucrează în alte țări.

Citește și: Fata cea mare a Anamariei Prodan a fost criticată aspru.Vedeta sare în apărarea Rebeccăi: 'Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata'

FOTO: Instagram

Anamaria Prodan și RebeccaAnamaria Prodan și Rebecca
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton