Cindy Crawford, îngrijorată pentru sănătatea mintală a fiului ei, după ce acesta s-a tatuat pe față! Ce și-a scris Presley Gerber pe chip

 Oana Pantazi
.

Presley Gerber, fiul actriței Cindy Crawford, a luat recent o decizie prin care și-a șocat familia, și anume, s-a tatuat pe față. Deși are mai multe tatuaje pe corp, această decizie i-a îngrijorat pe părinții și pe sora lui, care se tem pentru integritatea mintală a lui Presley.

Chipul frumos al lui Presley Gerber, care seamănă leit cu celebra lui mamă, dar și cu sora lui, Kaia, a avut recent de suferit, tânărul în vârstă de luând decizia de a-și face un tatuaj pe față, deși, în momentul de față, la fel ca mama lui în anii tinereții, trăiește din imagine, fiind model…

Apropiații familiei au povestit că părinții, Cindy Crawford și Rande Gerber, și sora lui, Kaya, sunt extrem de îngrijorați, cu atât mai mult cu cât Presley a reuțit să-și șocheze total fanii postând și o filmare cu el în poligon în timp ce tărgea cu pistolul. Mai mult, comentariul său i-a intrigat pe urmăritorii lui din online… „Inocentul de mine, înaintea acelor tatuaje oribile. Voi n-aveți habar de nimic. #waketfup (la naiba, treziți-vă!)”

Un apropiat al familiei a declarat pentru E! News că părinții lui Presley sunt speriați de modul în care se comportă tânărul în ultima vreme. „Cindy și Rande sunt foarte îngrijorați în privința fiului lor. Chiar vor să se asigure că el este OK”, a acesta, adăugând că întreaga familie „a încercat să-l ajute pe Presley după episodul în care a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan. Lucrurile au fost foarte tensionate în familie”, a mai menționat sursa.

Chiar dacă a mers la terapie, se pare că Presley încă are probleme, de vreme ce și-a tatuat pe față, cu litere mari și cu cerneală roșie, cuvântul MISUNDERSTOOD (neînțeles), deci părinții lui chiar au reale motive de îngrijorare.

https://www.instagram.com/p/B8SSTERgt7i/

Presley Gerber seamănă leit cu celebra lui mamă

Fără nicio îndoială, anii 1980 și 1990 au fost ai lui Cindy Crawford. Modelul se afla peste tot, începând cu defilările pe catwalk, reclamele la Pepsi și încheind cu copertele revistelor. Și soțul ei Randy Gerber, actualmente om de afaceri în industria hotelieră, a fost model la începuturi, desigur, nu la fel de faimos ca Cindy, așadar nu e de mirare că cei doi copii ai lor le-au moștenit frumusețea.

În timp ce despre Kaia (18), care deja s-a lansat puternic în modă, se știe deja că este bucățică ruptă din mama ei, despre Presley s-a vorbit mai puțin până acum, deși este un tânăr adorabil, cu un trup și un chip perfecte pentru profesia pe care și-a ales-o. Deși el este puțin mai blond ca sora lui, seamănă la fel de bine cu Cindy, mama lor, ba chiar are, pe alt obraz, ce-i drept, o aluniță la fel de sexy…

De altfel, chiar fanii lui l-au asigurat că e bucățică ruptă din Cindy: „Ești varianta masculină și cu păr blond a mamei tale'. Să sperăm însă că incidentul în care a fost implicat Presley anul trecut (în urma căruia a fost arestat) a fost doar unul izolat și că va continua să-și facă părinții mândri de el. Chiar și în pofida faptului că și-a stricat chipul frumos cu un asemenea tatuaj.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton