Drama Danei Războiu: "Bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească"

 Cica Cristina
.

Dana Războiu a demonstrat că este o femeie extrem de puternică. Iar acum se poate afirma și mai cu tărie, având în vedere copilăria infernală pe care a trăit-o. Prezentatoarea de știri auzea mereu scandaluri în familie li era bătută de tată.

Dana-Razboiu-1Dana-Razboiu-1

Șirul dramelor pare că nu se mai termină în rândul vedetelor. De data aceasta este vorba despre Dana Războiu, care a rămas profund marcată de ceea ce s-a întâmplat în copilărie. Femeia puternică de astăzi, ascunde traume care au marcat-o pentru totdeauna.

Citește și: Cu ce dietă a reușit Dana Războiu să scape de celulită după vârsta de 40 de ani.Legumele pe care le consumă vedeta zilnic pentru a fi suplă

Copilăria Danei Războiu a fost un adevărat calvar. Bătaia și scandalurile erau la ordinea zilei. Dezvăluirile făcute de știristă sunt cutremurătoare: „Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie.', a spus Dana Războiu pentru life.ro.

Dana Războiu, două căsnicii eșuate

Din păcate, coșmarul din copilărie a urmărit-o și ulterior, având în vedere că Dana Războiu a divorțat în 2005 din cauza agresiunii în căsnicie. Dana Războiu l-a acuzat pe fostul ministru al Sănătătii, Ovidiu Brânzan că a lovit-o cu pumnii și picioarele de mai multe ori. A făcut plângere și a șocat opinia publică la momentul respectiv, scrie wowbiz.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Dana Războiu vorbeşte deschis despre familie, bani şi viaţa online

În apărarea lui, Brânzan a emis o declaratie prin intermediul căreia a recunoscut existența unor probleme în căsnicie, însă a exclus agresiunea fizica: „Nu era o relație perfecta, s-au acumulat multe probleme, care se rezolvă în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu aș putea face acest lucru. Soția mea va rămâne întotdeauna în sufletul meu, iar copilul nostru, Victor, va fi mereu una din marile bucurii ale vieții mele”. 

Dana Războiu și-a făcut curaj să vorbească 15 ani mai târziu despre cum a decis să pună punct relației toxice în care se afla: „Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: «suntem alături de tine». Și erau femei publice, femei cunoscute în România. Nu m-am gândit niciodată că nimeni nu ieșea să facă astfel de declarații publice, dar eu așa sunt. Sunt zodia Leu și fac foarte multe lucruri din impuls”, a declarat fosta prezentatoare TVR. 

Citește și: [EXCLUSIV] Dana Războiu despre aventura în Africa

Nici a doua căsnicie a Danei Războiu nu a fost una de succes, pentru că vedeta a ajuns din nou la divorț, de Bogdan Enoiu, de data aceasta din pricina infidelității, conform click.ro.

A trecut prin multe încercări în viașă, însă este un exemplu pentru că nu s-a lăsat doborâtă. Are doi copii din cele două căsnicii și mereu zâmbetul pe buze.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Dana Războiu, primul interviu după despărțirea de Bogdan Enoiu: 'Mi-a luat cinci ani să divorțez.Regret că n-am făcut-o mai de mult'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton