Dieta de urgență a Alexandrei Dinu când vrea să dea jos kilograme rapid. Mănânci pe săturate și totuși slăbești

 Oana Popoiag
.

La aproape 40 de ani, Alexandra Dinu arată la fel de fresh ca în urmă cu 20. Totuși, meseria pe care și-a ales-o, cea de actriță, impune anumite date fizice, așadar fosta soție a lui Adi Mutu nu a putut ignora o oarecare presiune. Alexandra a dezăluit că de câte ori are nevoie să slăbească ține o dietă specială, care o ajută sa dea jos kilogramele nedorite fără să se înfometeze.

Alexandra Dinu era, în urmă cu 20 de ani, poate cea mai curtată femeie din showbiz. De o frumusețe copleșitoare, făcea senzație ca prezentatoare la emisiunea Promotor și îi fura inima lui Adrian Mutu, cu care s-a iubit timp de trei ani, până la divorțul din 2001.

Frumusețea sa nu le-a rămas indiferentă nici italienilor, Alexandra fiind distribuită în diverse filme și seriale de-a lungul celor 16 ani locuiți acolo, iar de circa patru ani s-a mutat în America, unde-și crește copilul, pe Mario Mutu, acum în vârstă de 16 ani, și se implică în diverse proiecte cinematografice.

Alexandra Dinu a slăbit fără a renunța la dulciuri

În toți acești ani, a trebuit să întrețină imaginea care a consacrat-o și, deși nu e adepta dietelor, a găsit formula ideală pentru corpul și stilul său de viață. În urmă cu câțiva ani, când a trebuit să slăbească pentru un rol circa cinci kilograme, actrița a descoperit dieta tisanoreică, dezvoltată de un nutriționist italian și bazată pe o serie de produse pe bază de plante. A ținut dieta timp de 28 de zile și, fără să renunțe la dulciuri sau să se înfometeze, a reușit să dea jos kilogramele.

'Metoda este foarte simplă şi constă în folosirea mixurilor a zece plante, fiecare având rolul de a regla o anumită funcţie a organismului. Împreună… restabilesc echilibrul organismului. Am slăbit în jur de patru kilograme de când am adoptat acest nou regim de viaţă, însă pierderea în greutate nu s-a făcut brusc ci a fost una natural', mărturisea Alexandra Dinu după ce a ținut dieta tisanoreică.

Această dietă a devenit populară și la Hollywood, unde a fost adoptată de Britney Spears și Eva Longoria, dar și de regina sprâncenelor, Anastasia Soare.

Alexandra DinuAlexandra Dinu

Foto: Hepta, instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton