Oana Roman a ajuns în Italia, în plină epidemie de coronavirus! "Am făcut foarte bine că am venit"

 Oana Pantazi
.

În timp ce, în România, panica și isteria create de coronavirus își fac simțită prezența tot mai intens, Oana Roman a ales să plece în vacanță tocmai în Italia, a treia țară, după China și Coreea de Sud, cel mai infectată cu teribilul virus. Și nu a plecat, singură, ci însoțită de soțul și de fiica ei!

După ce 7 oameni au murit și deja sunt 224 de cazuri confirmate cu coronavirus, panica s-a instalat și în celelalte țări europene, cu precădere în România, din cauza numărului mare de români care trăiesc în Italia și care, acum, se pregătesc să se întoarcă în țară. Spre deosebire de cei care deja au început să fugă de focarul de infecție, Oana Roman a luat decizia de a pleca la Roma în vacanță, însoțită de soțul său, Marius Elisei, și de fiica lor, Isabela.

În Roma, turiștii nu au fost încă goniți de coronavirus

Vedeta a povestit, acum câteva zile, că avea de multă vreme planificată această vacanță, însă, din cauză că Isabela a fost bolnavă, a amânat momentul. Dat fiind însă că Roma nu se numără printre focarele coronavirusului, Oana Roman a luat decizia de a pleca totuși în vacanță, în pofida avertismentelor.

Odată ajunsă acolo, Oana le-a trimis fanilor ei de pe contul de socializare un mesaj liniștitor, însoțit de o poză edificatoare, dat fiind că, în ultima vreme, toate știrile despre Italia au fost alarmante…

'La Roma e calm și liniște. Lumea e relaxată, se plimbă. Nu este absolut nicio problemă. Am făcut foarte bine că am venit, că totul este foarte, foarte calm', a scris Oana Roman.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton